Libnet.ro
UNICEF

12:45

Taiwan, prima tara din lume care a interzis consumul de carne de caine si pisica

România Liberă România Liberă,
Taiwan, prima tara din lume care a interzis consumul de carne de caine si pisica

Taiwan a devenit prima tara din lume care a interzis consumul de carne provenita de la caini si pisci. Cei care incalca legea, de mai multe ori, pot primi o amenda de pana la 130. 000 de lire sterline, potrivit Sky News. continuă pe România Liberă

Decizie ISTORICA! Prima tara din Asia care interzice consumul de carne de caine si pisica

Taiwanul este foarte aproape sa devina prima tara din Asia care sa interzica consumul de carne de caine si pisica. Este din ce in ce mai populara dorinta de a avea animale de companie, iar asta a re.

Decizie ISTORICA! Prima tara asiatica care interzice consumul de carne de caine si pisica

Taiwanul este foarte aproape sa devina prima tara din Asia care sa interzica consumul de carne de caine si pisica. Este din ce in ce mai populara dorinta de a avea animale de companie, iar asta a re.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers.

Top 10 cele mai sigure, ieftine si curate tari din lume pe care turistii le pot vizita

Tarile europene domina topurile globale care masoara dezvoltarea turismului, se arata in Raportul Competivitatii Turismului, realizat de World Economic Forum. Trei destinatii europene ocupa pozitiile fruntase, in timp ce o locatie populara din Asia se.

Topul celor mai bogati oameni din lume. Vezi cum s-a schimbat clasamentul in ultimele luni

Topul celor mai bogati oameni din lume este intr-o continua schimbare. Unii au parte de castiguri mari, iar altii de pierderi de miliarde de dolari. Oare va mai fi mult timp Bill Gates cel mai bogat om de pe planeta sau ii va lua locul Jeff Bezos? Vezi.

Cel mai murdar fluviu din lume, Gangele, ridicat la statut de persoana, pentru a-l scapa de poluare

O instanta din India a declarat raul Gange drept o persoana cu drepturi juridice intr-o incercare de a-l salva de la poluare. Aproximativ 1,5 miliarde de litri de deseuri din canalizare si 500 de milioane de litri de deseuri industriale sunt deversate in fluviu in fiecare zi, potrivit unui inginer care coordoneaza reteaua de rauri si baraje din Asia de Sud. Activistii asteapta planuri concrete din partea Guvernului.

Satul fantoma din Romania care refuza sa moara. Localitatea a disparut de pe harta, nu insa si din inimile fiilor satului

Satul fantoma Nadas, aflat la 15 kilometri de Recas,nu mai exista ca localitate din 1992, cand a fost declarat oficial sat depopulat. Localitatea a disparut de pe harta, nu insa si din inimile.

Un raport al Protectiei Copilului arata ca minorii de la Scoala Speciala nr. 4 din Capitala, care a ajuns in atentia publica dupa ce copiii ar fi legati cu funia si dati cu capul de pereti, au avut acces la imagini nerecomandate

Copiii de la Scoala Speciala nr. 4 din Capitala ar fi avut acces la imagini nerecomandate minorilor, arata un raport al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4. Autoritatile s-au sesizat dupa ce Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) a depus o plangere penala, pe motiv ca minorii ar fi fost legati cu funia si dati cu capul de pereti.

Gafa incredibila comisa de o prezentatoare din Australia, care nu a stiut ca este in direct. Din acea zi nu mai prezinta stirile (VIDEO)

Gafa incredibila facuta de o prezentatoare de stiri din Australia. Crainica nu a stiut ca s-a intors in direct, iar cand a aflat a avut o reactie ciudata, care a devenit virala. Desi s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )