Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

ADPM ADPM,
Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers. continuă pe ADPM

Topul celor mai bogati oameni din lume. Vezi cum s-a schimbat clasamentul in ultimele luni

Topul celor mai bogati oameni din lume este intr-o continua schimbare. Unii au parte de castiguri mari, iar altii de pierderi de miliarde de dolari. Oare va mai fi mult timp Bill Gates cel mai bogat om de pe planeta sau ii va lua locul Jeff Bezos? Vezi.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Cel mai murdar fluviu din lume, Gangele, ridicat la statut de persoana, pentru a-l scapa de poluare

O instanta din India a declarat raul Gange drept o persoana cu drepturi juridice intr-o incercare de a-l salva de la poluare. Aproximativ 1,5 miliarde de litri de deseuri din canalizare si 500 de milioane de litri de deseuri industriale sunt deversate in fluviu in fiecare zi, potrivit unui inginer care coordoneaza reteaua de rauri si baraje din Asia de Sud. Activistii asteapta planuri concrete din partea Guvernului.

Taiwan, prima tara din lume care a interzis consumul de carne de caine si pisica

Taiwan a devenit prima tara din lume care a interzis consumul de carne provenita de la caini si pisci. Cei care incalca legea, de mai multe ori, pot primi o amenda de pana la 130. 000 de lire sterline, potrivit Sky News.

Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

Cantaretul Michael Buble si sotia sa,LuisanaLopilato, sunt cei mai fericiti parinti de cand au aflat ca baiatul lor cel mare, in varsta de trei ani, a scapat de cancer.

Ce PENSIE are Regele Mihai. Cei mai multi bani vin, totusi, din chirii

Regele Mihai si familia regala fac parte dintre romanii cei mai instariti. Familia Regelui Mihai s-a aflat in ultimii ani in fruntea celor mai bogati romani, cu o avere de 58-60.

BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Romania avea, in anul 2014, cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii, de 20 de ori mai putin decat Germania, iar de trei ani am reusit sa mai inauguram abia putin peste 100 de kilometri.

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia.

Cel mai mare sindicat din Germania se opune fuziunii Thyssenkrupp - Tata Steel Europe

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, se opune infiintarii unei societati mixte intre producatorul de otel ThyssenKrupp AG si gigantul indian Tata Steel, transmite Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )