Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un tanar din Salaj a murit electrocutat in timpul unei plimbari cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita. Alti sapte au suferit rani grave

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Salaj a murit electrocutat in timpul unei plimbari cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita. Alti sapte au suferit rani grave

Un tanar de 30 de ani din localitatea salajeana Aghires a sfarsit electrocutat luni seara, pe lacul Tarnita din judetul Cluj. Alte sapte persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

Nicolas Sarkozy, criza de ras in timpul unei emisiuni

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, nu si-a putut stapani rasul in timpul unei emisiuni in cadrul careia actorul Laurent Gerra i-a imprumutat vocea. Invitat.

Imagini rare cu Godzilla de sub ape: O iguana marina, filmata de un scafandru in timpul unei sesiuni de scuba diving (VIDEO)

Imagini rare cu Godzilla de sub ape! O iguana marina, care poate fi gasite doar in Insulele Gala-pagos, a fost filmata de un scafandru in timpul unei sesiuni de scuba diving. Animalul este.

Moment stanjenitor in timpul unei emisiuni TV. Un moderator si-a uitat microfonul deschis cand a mers la baie. Ce a urmat l-a facut pe prezentatorul din platou sa roseasca (VIDEO)

Moment stanjenitor in timpul unei emisiuni. Imediat dupa ce fusese luata pauza, revenind in direct, un zgomot ciudat il acopera pe prezentator. Se pare ca un coleg de-al sau se afla la.

Cluj: Un turist a murit electrocutat, iar alte opt persoane au fost ranite in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lac. Ancheta deschisa pentru ucidere din culpa

UPDATE 11:00: Politistii din Cluj au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si vatamare corproala din culpa dupa ce o persoana a murit electrocutata, iar alte patru au ajuns la spital, in urma unei.

Cluj: Un turist a murit electrocutat, iar alte opt persoane au fost ranite in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lac

Ancheta in judetul Cluj! Un barbat a murit, dupa ce a fost electrocutat in timp ce se plimba cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita. O alta persoana a ajuns in stare grava la spital, din.

Tenismanul Juan Martin del Potro s-a bucurat de o priveliste incantatoare in timpul unei emisiuni TV (VIDEO)

Tenismanul argentinian Juan Martin del Potro, care a obtinut argintul la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a bucurat de o priveliste cu adevarat incantatoare in timpul unui interviu pe ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )