Libnet.ro
UNICEF

20:45

O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Antena3 Antena3,
O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Ana E. , o tanara de 17 ani, eleva in Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire. continuă pe Antena3

Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Ana Emanuela Florei, o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Banatean din Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire dezafectata se afla o femeie spanzurata.

Adolescenta gasita spanzurata in apartamentul bunicii

O adolescenta in varsta de 17 ani a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia cu bunica sa, din orasul Fieni. Parintii ei fiind plecati la munca in strainatate. Potrivit informatiilor transmise de Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita, fata a fost gasita de bunica sa.

Danemarca: O fata de 17 ani a fost gasit vinovata de tentativa de atac cu bomba in doua scoli

O adolescenta daneza care s-a oferit sa lupte pentru Statul Islamic a fost gasit vinovata vineri pentru planuirea de atacuri cu bomba in doua scoli, dintre care una este evreiasca, transmite Reuters, citand televiziunea locala DR.

Danemarca: O fata de 17 ani, VINOVATA de tentativa de atac cu BOMBA in doua scoli

O adolescenta daneza care s-a oferit sa lupte pentru Statul Islamic a fost gasita vinovata vineri pentru planuirea de atacuri cu bomba in doua scoli, dintre care una este evreiasca, transmite Reuters, ci.

VIDEO Stela Popescu a murit.Actrita a fost gasita fara suflare in curtea casei

Stela Popescu A MURIT. Actrita a fost gasita in curtea casei. Stela Popescu A MURIT. Marea actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a murit joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in.

O persoana a fost gasita carbonizata intr-o masina din judetul Alba

O persoana a fost gasita carbonizata de pompierii solicitati sa intervina, duminica, pentru stingerea unui autoturism. Incendiul a avut loc pe raza localitatii Ighiu, de langa Alba Iulia. Purtatorul.

Alba: O persoana a fost gasita carbonizata in propria masina

O persoana a fost gasita carbonizata de pompierii solicitati sa intervina, duminica, pentru stingerea unui autoturism. Incendiul a avut loc pe raza localitatii Ighiu, de langa Alba Iulia, informeaza Agerpres.

UPDATE Alba: O persoana a fost gasita carbonizata intr-o masina. Ar fi vorba de un cetatean belgian

O persoana a fost gasita carbonizata de pompierii solicitati sa intervina, duminica, pentru stingerea unui autoturism. Incendiul a avut loc pe raza localitatii Ighiu, de langa Alba Iulia, informeaza Agerpres.

O fata de 17 ani din Dambovita s-a sinucis in locuinta ei. Familia e in stare de soc. Ce au gasit politistii in telefonul ei

O fata de 17 ani, din orasul Fieni, judetul Dambovita, s-aspanzuratinapartamentulincarelocuiacubunicasa. Bunica a fost cea care si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )