Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Adevărul Adevărul,
Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Ana Emanuela Florei, o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Banatean din Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire dezafectata se afla o femeie spanzurata. continuă pe Adevărul

O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Ana E. , o tanara de 17 ani, eleva in Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire.

O fata de 17 ani din Dambovita s-a sinucis in locuinta ei. Familia e in stare de soc. Ce au gasit politistii in telefonul ei

O fata de 17 ani, din orasul Fieni, judetul Dambovita, s-aspanzuratinapartamentulincarelocuiacubunicasa. Bunica a fost cea care si-a.

Decalajul economic al Romaniei fata de tarile din Uniunea Europeana s-a redus in ultimii 17 ani

Convergenta in tara noastra, exprimata in termenii PIB pe locuitor PPS) a cumulat in ultimii 17 ani 33 de puncte procentuale, de la 26% din media UE in anul 2000 la 59% din media UE in anul 2016), fiind a doua cea mai ridicata dintre fostele state comuniste dupa Lituania, se arata intr-o analiza a prim-viceguvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )