Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tanara de 19 ani, injunghiata in plina strada de un minor. Victima se afla in stare grava

Adevărul Adevărul,
Tanara de 19 ani, injunghiata in plina strada de un minor. Victima se afla in stare grava

Un incident violent s-a petrecut sambata la doi pasi de centrul Bistritei. O tanara de 19 ani a fost injunghiata langa Institutia Prefectului de un minor in varsta de 16 ani. Din primele informatii, vizat de atac era tatal fetei, care o insotea. Tanara se afla in stare grava, la ora transmiterii acestei stiri fiind operata de medici. continuă pe Adevărul

Tanara de 19 ani, injunghiata in plina strada de un minor. Victima a decedat

Un incident violent s-a petrecut sambata la doi pasi de centrul Bistritei. O tanara de 19 ani a fost injunghiata langa Institutia Prefectului de un minor in varsta de 16 ani. Din primele informatii, vizat de atac era tatal fetei, care o insotea. Tanara a decedat pe masa de operatii.

Elev de 19 ani, cu traumatism facial acut, dupa ce a fost batut de un coleg. Agresorul ar putea fi exmatriculat

Caz socant la unColegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Craiova. Un elev de 19 ani a fost batut chiar in unitatea de invatamat de un coleg. Victima a ajuns la Spitalul Judetean si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un tanar de 19 ani risca sa-si piarda vederea dupa ce si-a cumparat lentile de contact de pe internet

Un tanar de 19 ani este internat in stare grava la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti si risca sa-si piarda vederea dupa ce purtat lentile de contact pe care si le-a cumparat de pe internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )