Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara de 24 de ani din judetul Arad a murit dupa ce a fost supusa unei operatii de cezariana

Adevărul Adevărul,
O tanara de 24 de ani din judetul Arad a murit dupa ce a fost supusa unei operatii de cezariana

O tanara de 24 de ani din judetul Arad satul Dud) a murit dupa ce a nascut prin cezariana. Complicatiile au aparut la 20 de minute dupa operatie. continuă pe Adevărul

Doi muncitori ai unei companii metalurgice din Resita au murit, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Inspectoratul Teritorial de Munca a deschis o ancheta

Doi muncitori, in varsta de 43, respectiv 51 de ani, care lucrau la o companie metalurgica din Resita, au murit, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Astfel, Inspectoratul Teritorial de Munca din Caras-Severin a deschis o ancheta.

O tanara de 24 de ani a murit dupa ce a nascut prin cezariana, la un spital din Arad; medicii spun ca bebelusul este bine

O tanara de 24 de ani a intrat in stop cardio-respirator la aproximativ 20 de minute dupa ce a nascut prin cezariana la Spitalul Orasenesc Ineu, fiind declarata moarta dupa mai mult de o ora si jumatate de manevre de resuscitare, cazul fiind cercetat de catre o comisie de medici. Copilul s-a nascut sanatos si este sub supravegherea medicilor, transmite News. ro.

Accident teribil! Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit dupa ce au fost striviti de un utilaj

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic TMK din Resita, judetul Caras Severin, si-au pierdut viata joi, dupa un accident suferit la locul de munca. Acestia au fost striviti intre podul rulant al unei.

Drumul de fier al Transilvaniei. Cum au construit austriecii in urma cu 148 de ani linia ferata Arad - Alba Iulia

Austriecii au construit, acum 148 de ani, de la Arad la Alba Iulia, 211 kilometri de cale ferata in circa 1 an de zile. Construirea primei cai ferate din Transilvania, lucrare impresionanta pentru anii 1860, s-a datorat dorintei austriecilor de a exploata cat mai bine bogatiile provinciei pe care o controlau. Tinta principala era regiunea carbonifera a Vaii Jiului.

Doliu in lumea sportului. Rugbistul Daniel Baldwin a murit dupa o accidentare la cap suferita pe teren. Avea doar 19 ani

Un rugbist in varsta de 19 ani din Wellington, Daniel Baldwin, a murit. Tanarul a decedat la cateva zile dupa ce a suferit o accidentare la cap pe teren, relateaza The.

Un tanar a murit dupa ce a consumat bauturi cu cofeina si un energizant

Un adolescent din Statele Unite a murit dupa ce a baut, la scurt timp. duap ce a consumat mai multe bauturi cu continut ridicat de cofeina, potrivit BBC. Davis Allen Cripe, in varsta de 16 ani, a.

Un tanar din Valcea a murit in somn, iar fratele sau se zbate intre viata si moarte. Motivul este incredibil

Un tanar de 18 ani din Valcea a murit in somn, iar fratele sau de 23 de ani se afla in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce ambii au mancat ciuperci otravitoarea, informeaza voce.

Stalpi in culorile drapelului Ungariei, intr-un parc de joaca din judetul Bihor

Stalpi in culorile rosu si verde care sustin arbori cu trunchiul de culoare alba au fost amplasati intr-un parc de joaca pentru copii din municipiul Salonta, judetul Bihor, potrivit.

Doliu intr-o primarie din Gorj: a murit in timpul serviciului. Politia a deschis o ancheta

Secretara Primariei Novaci din Gorj a murit luni, chiar in timpul serviciului, ca urmare a unui infarct, informeaza Gorjeanul. ro. Mariana Eva a primit ingrijiri medicale de la personalul de specialitate.

Nastase a fost si este omul cu care eu mi-am impartasit 50 de ani din viata. Si asa ramane. Tiriac a sarit in apararea prietenului sau cel mai bun

Dupa ce a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid, Tiriac a tinut sa-i ia apararea bunului sau prieten. Eu mi-am facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )