Libnet.ro
UNICEF

12:15

O tanara de 26 de ani a fost ranita grav, dupa ce un sofer beat a intrat in coliziune cu masina in care era pasagera

Adevărul Adevărul,
O tanara de 26 de ani a fost ranita grav, dupa ce un sofer beat a intrat in coliziune cu masina in care era pasagera

O tanara de 26 de ani a ajuns in aceasta dupa masa la spital in tare grava, fiind implicata intr-un accident de circulatie. Evenimentul rutier a fost provocat de un sofer beat, care nu a respectat semnificatia indicatorului ,,Oprire si a intrat in coliziune masina in care tanara era pasagera. continuă pe Adevărul

Neamt: Doua fete au fost lovite de o masina in fata scolii, una murind pe loc si cealalta fiind ranita grav

Doua fete de 14 si 15 ani, din satul nemtean Bodestii de Jos, au fost lovite de o masina in fata scolii, joi dimineata, una dintre ele murind pe loc, iar cealalta fiind transportata cu un elicopter SMURD,.

Un politist de 26 de ani a decedat intr-un accident de motocicleta. Politistii spun ca a pierdut controlul motorului din cauza vitezei

Un politist de doar 26 de ani din Ardud a decedat in aceasta dupa masa, fiind autorul unui accident de motociclet. Politistii spun ca tanarul a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat pe contrasens si a intrat intr-un autoturism. in urma impactului Alexandru a decedat, iar o minora a fost ranita.

Gazprom creste cu 26% pretul gazelor livrate Ucrainei, dupa o majorare de 44%

Gazprom va creste cu 26% pretul gazelor naturale livrate Ucrainei, la 485 de dolari pentru 1. 000 de metri cubi, dupa ce marti a operat o majorare de 44%, la 385,5 dolari pentru 1. 000 de metri cubi, in timp ce media europeana se situeaza la circa.

Scandalos. A fost data afara dupa ce a facut publice abuzurile impotriva copiilor institutionalizati.

Politia a deschis o ancheta la un centru de plasament din Galati dupa ce fosta directoare a realizat inregistrari audio in care angajate ale unitatii ii jignesc si ii ameninta cu bataia de copiii institutionalizati, reprezentantii DGASPC suspendand-o din functie pe femeie si reclamand-o pentru abuz, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )