Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara din Ialoveni, gasita moarta pe marginea drumului

Adevărul Adevărul,
O tanara din Ialoveni, gasita moarta pe marginea drumului

O tanara de 23 de ani din satul Razeni, raionul Ialoveni, a fost gasita aseara moarta pe marginea drumului din sat. Preliminar, s-a stabilit ca tanara a fost accidentata de o masina, iar soferul a parasit locul accidentului. continuă pe Adevărul

Cluj: Doi copii, raniti grav dupa ce au fost loviti de o masina, pe marginea drumului

Doi copii, in varsta de 8 si 12 ani, au fost raniti grav, vineri seara, in comuna Camarasu din judetul Cluj, dupa ce au fost loviti de o masina, in timp ce se aflau pe marginea drumului. Autoturismul a ajuns pe contrasens in urma impactului cu o autoutilitara. Cel mai mic dintre copii a fost resuscitat, fiind dus la spital in stare critica.

TRAGEDIE iN ITALIA: Romanca, gasita moarta intr-un rau din Italia. Cauza mortii, stabilita dupa aproape sase luni

O romanca de 52 de ani, a fost gasita moarta in octombrie anul trecut, in Italia, in apele raului Garigliano. Dupa aproape sase luni de la momentul in care se presupune ca s-a produs decesul,.

Si batuta si cu banii luati! Ce cosmar a trait o tanara din Bucuresti, dupa ce a fost agresata de un sofer Bolt

Conform unei informari, venite din partea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in acest moment in Romania functioneaza cinci aplicatii de ridesharing. La finalul anului trecut, reglementarile s-au modificat, ocazie cu care avizul de functionare pentru aplicatiile de ridesharing si-a dubat valabilitatea, Yango a obtinut autorizarea pe 2 ani, spre deosebire de Uber si Bolt, care .

Si batuta, si cu banii luati. O tanara din Bucuresti a trait spaima vietii dupa ce soferul de taxi si-a iesit din minti: M-a izbit de cateva ori cu capul de plafonul masinii si m-a trantit pe jos in strada!

O tanara din Capitala a trecut prin clipe groaznice cand nu isi inchipuia. Fata a luat un taxi si cursa s-a transformat intr-un cosmar.

Descoperire macabra in Sibiu! Femeie gasita moarta in toaleta unui restaurant

O femeie de 66 de ani a fost gasita fara suflare intr-un restaurant din Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )