Libnet.ro
UNICEF

11:16

O tanara din Republica Moldova, profesoara de engleza in Mauritius

Adevărul Adevărul,
O tanara din Republica Moldova, profesoara de engleza in Mauritius

Moldoveanca Felicia Belostecinic 20 de ani) poate spune ca a ajuns la capatul pamantului. Timp de o luna, tanara, care isi face studiile in SUA, a predat limba engleza in tara insulara Mauritius. continuă pe Adevărul

Bogdan Aurescu: Producatorii de vin din Republica Moldova vor discuta cu retailerii din Romania

Producatorii de vin din Republica Moldova vor avea in viitorul apropiat o intalnire cu retailerii din Romania, intr-o incercare de a spori exporturile pe piata romaneasca, dupa embargoul impus de Federatia Rusa, a declarat joi secretarul de stat pentru afaceri strategice Bogdan Aurescu, citat de Agerpres.

Vinuri din Republica Moldova premiate la prestigiosul concurs Decanter World Wine Awards 2013

Recent, la Royal Opera House din Covent Garden, Londra, a fost organizata o cina de prezentare a invingatorilor prestigiosului concurs Decanter World Wine Awards DWWA).

INUNDATII in Republica Moldova: Case si culturi distruse.

Ploile puternice din Republica Moldova au provocat inundatii in sudul tarii si la Chisinau, transmite Mediafax. Pe strazile din Chisinau se circula cu dificultate, iar canalele de scurgere nu fac fata cantitatii mari de apa, relateaza PRO TV Chisinau. Cea mai complicata situatie este in sudul tarii. Subsolul spitalului din orasul Cahul sud) a fost inundat, precum si mai multe cladiri din oras. O locuinta de lut din Cahul s-a prabusit, dupa ce beciul acesteia s-a umplut cu apa, a relatat .

Pragmatism bisericesc. Relatia PS Daniel cu PS Vladimir in detrimentul intereselor BOR in Republica Moldova

Apropiat al ortodoxismului din Republica Moldova in anii 1990, Patriarhul Daniel neglijeaza in ultimul deceniu interesele Bisericii Ortodoxe Romane BOR) in spatiul geografic al Mitropoliei Basarabiei.

Mancaruri fine si 200 de invitati alesi pe spranceana. Fostul sot al Elenei Udrea s-a insurat cu iubita lui din Republica Moldova

Ieri, la Palatul Snagov a avut loc una din cele mai comentate nunti ale anului: cea dintre omul de afaceri Dorin Cocos 52 de ani) si Diana Roibu 26 de ani), din Republica Moldova.

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei efectueaza o vizita de lucru in Republica Moldova

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, va efectua o vizita de lucru in Republica Moldova in perioada 17-19 septembrie 2013.

Analiza: Cum poate Romania sa inlocuiasca Rusia in relatiile economice cu Republica Moldova

Pentru a inlocui Rusia in relatiile cu Republica Moldova, Romania ar trebui sa absoarba marfuri echivalente cu cat importa din Ucraina, nu mult, aproximativ 0,8% din total, si ar trebui de asemenea sa devina cea mai mare piata pentru vinurile si alcoolul tarii vecine, sustine Ziarul Financiar.

Inundatii in Republica Moldova: Tara este sub cod galben de ploi pana duminica

Nu numai tara noastra este sub ape, ci si Republica Moldova. Ploile puternice au provocat inundatii in sudul tarii si la Chisinau, pe teritoriul tarii fiind emis cod galben de ploi valabil pana duminica.

O tanara din Bucuresti si-a atacat din senin mama cu un cutit!

O tanara din Bucuresti, premianta la Teatru si Psihologie, si-a atacat din senin mama cu un cutit! Cele doua se aflau la Slatina, in vizita la o ruda. intr-un moment in care au ramas singure, fata s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )