Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tara din Europa cu cele mai periculoase drumuri pentru soferi. Care este rata deceselor

Adevărul Adevărul,
Tara din Europa cu cele mai periculoase drumuri pentru soferi. Care este rata deceselor

Un raport realizat de catre Comisia Europeana arata ca Romania are cele mai periculoase sosele comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana. 96 de morti la un milion de oameni, cea mai ridicata rata a mortalitatii in randul soferilor. continuă pe Adevărul

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Unde sunt cele mai periculoase drumuri din Europa pentru soferi. Care este rata deceselor

Un raport realizat de catre Comisia Europeana arata ca Romania a avut cele mai periculoase sosele comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana. 96 de morti la un milion de oameni, cea mai ridicata rata a mortalitatii in randul soferilor.

Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Anul trecut, in sistemul de alerta rapida au fost inregistrate un numar de 2. 257 de alerte privind produse nealimentare periculoase, dintre care doar noua au venit din Romania, si au fost intreprinse 4. 050 de actiuni in urma alertelor.

Care sunt cele mai periculoase substante din lume! Creeaza o dependenta de care nu se poate scapa

Conform oamenilor de stiinta, potentialul unui drog de acreadependenta poate fi judecat in functie de efectele daunatoare pe care ilareasupra creierului, cat de bine se simt cei care.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

Sunny Beach din Bulgaria, cea mai ieftina statiune din Europa! Vezi cum arata Top 20

Sunny Beach din Bulgaria este cea mai ieftina statiune din Europa, preturile de aici fiind de trei ori mai mici decat in nordul Italiei, arata un studiu realizat Post Office Travel Money, relateaza.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

Cat e euro azi, 9 aprilie: curs BNR pentru cele mai tari monede

Pentru 9 aprilie avem un nou curs valutar de la BNR. Astfel, daca te intereseaza cat e euro, aici afli, pe baza acestui curs BNR. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs valutar nou.

Masti de fata facute in casa: ingredientele care aduc cele mai importante beneficii

Lamaia, mierea, albusul de ou si fructele sunt doar cateva din ingredientele pe care le putem folosi pentru masti de fata facute in casa. Specialistii vin cu recomandari privind cele mai apreciate combinatii si modul in care acestea ar trebui aplicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )