Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tara noastra, in topul tarilor cu cele mai multe servere de comanda destinate atacurilor la serverele companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Tara noastra, in topul tarilor cu cele mai multe servere de comanda destinate atacurilor la serverele companiilor

Romania a intrat in Top 10 al tarilor cu cele mai multe servere de comanda si control pentru atacuri informatice de tip Distributed Denial of Service DDoS), ocupand la ora actuala locul 6, reiese dintr-un raport realizat de expertii Kaspersky Lab, dat vineri publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Orasele cu cele mai multe proiecte de birouri in curs de livrare: ce noi megastructuri apar in Romania

Bucurestiul continua sa domine in topul interesului venit din partea investitorilor imobiliari, insa exista semnale puternice venite din Cluj Napoca si din Timisoara, doua dintre orasele care promit livrari cumulate ce se apropie de 100. 000 mp.

Care este tara cu cele mai multe asasinate dupa Siria

Mexicul a fost in 2016, dupa Siria, tara unde au avut loc cel mai mare numar de asasinate, in special din cauza cartelurilor drogurilor. Omuciderile intentionate in 2016 in Mexic au .

Sondajele de opinie arata ca partidul lui Macron va lua cele mai multe voturi la alegerile parlamentare din Franta

Partidul lui Emmanuel Macron va obtine, impreuna cu aliatii centristi, cea mai mare parte a voturilor la alegerile parlamentare de la jumatatea lunii iunie, potrivit unui sondaj realizat de agentia Harris Interactive, publicat joi, scrie Reuters.

IGPF: Frontierele de Nord, Est si Sud-Vest - cele mai traficate

Cele mai multe incercari de introducere a tigarilor de contrabanda in Romania sunt inregistrate la frontierele de Nord, Est si Sud-Vest, ne-au spus reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

Kaspersky: Romania, pe locul 9 in topul tarilor lovite de WannaCry / Ministrul comunicatiilor: Romanii trebuie sa-si actualizeze urgent, acum, sistemele de operare

Specialistii cunoscutului producator de solutii de securitate Kasperky Lab spun ca Rusia a fost de departe cea mai afectata de atacul global de tip ransomware de vineri, Romania fiind pe locul 9 in topul tarilor lovite de hackeri.

Istoricul Dacia, de la inceputuri la unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti in lume este, fara dar si poate, Dacia. Un nume care, la un moment sau altul, mai apropiat sau mai indepartat, a reprezentat ceva pentru orice familie din tara noastra. Din fericire pentru noi, numele Dacia inca are ceva de spus pe scena auto internationala si la acest [].

Istoria Dacia, de la inceputuri la unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti in lume este, fara dar si poate, Dacia. Un nume care, la un moment sau altul, mai apropiat sau mai indepartat, a reprezentat ceva pentru orice familie din tara noastra. Din fericire pentru noi, numele Dacia inca are ceva de spus pe scena auto internationala si la acest [].

Tara noastra cheltuie cel mai putin din UE pentru alocatii destinate familiilor si copiilor

Tara noastra se situeaza pe ultimul loc in UE din punct de vedere al sumelor cheltuite pe cap de locuitor pentru alocatii destinate familiei si copiilor, cu o suma de 91 de euro in 2014, arata datele publicate ieri de Oficiul european de statistica Eurostat).

Romania, laudata in presa britanica de Ziua Independentei: 18 lucruri fascinante despre tara noastra

Cotidianul britanic The Telegraph a publicat miercuri un articol intitulat 18 lucruri fascinante pe care nu le stiati despre Romania, in care tara noastra este prezentata intr-o.

Jean-Claude Juncker, in prima sa vizita in tara noastra in calitate de presedinte al Comisiei Europeane

ACTUALIZARE 11:52 Dragnea: Scopul Uniunii Europene este de a reduce decalajele si diferentele Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi, in cadrul plenului reunit la care participa si presedintele CE, Jean Claude Juncker, ca scopul Uniunii Europene este de a reduce decalajele si de a diminua diferentele, astfel incat, in viitor, Uniunea sa mearga cu acelasi ritm sau intensitate, fiind esential ca nimeni sa nu fie lasat in urma. *ACTUALIZARE 11:25 Junker: Romania si Uniunea Europeana merg impreuna *ACTUALIZARE 10:22 Jean Claude Juncker, a sosit la Parlament ------------ Jean-Claude Juncker viziteaza tara noastra, astazi, pentru prima data in calitate de presedinte al Comisiei Europene, pentru a se adresa Parlamentului pe tema viitorul Uniunii Europene, acelasi subiect urmand sa fie abordat si in cadrul unei dezbateri cu cetatenii care va avea loc la Muzeul National de Arta al Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )