Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care este tara cu cele mai multe asasinate dupa Siria

Antena3 Antena3,
Care este tara cu cele mai multe asasinate dupa Siria

Mexicul a fost in 2016, dupa Siria, tara unde au avut loc cel mai mare numar de asasinate, in special din cauza cartelurilor drogurilor. Omuciderile intentionate in 2016 in Mexic au . continuă pe Antena3

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

Panica la bordul unor curse Blue Air, compania cu cea mai VECHE FLOTA din tara! Cele mai grave incidente ale operatorului low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Conform unei analize facute de Aeronews, flota Blue Air este cea mai veche.

IGPF: Frontierele de Nord, Est si Sud-Vest - cele mai traficate

Cele mai multe incercari de introducere a tigarilor de contrabanda in Romania sunt inregistrate la frontierele de Nord, Est si Sud-Vest, ne-au spus reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Manuscrisul necunoscut din Campulung Muscel, unul dintre cele mai vechi din Tara Romanesca

Manuscrisul a fost descoperit de un istoric craiovean intr-o colectie particulara, fiind considerat unul dintre cele mai vechi din Tara Romaneasca. A fost scris pe hartie italiana si reprezinta un indrumar religios, care era foarte raspandit in Evul Mediu.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Made in North Korea, noua strategie a lui Kim Jong Un: Vizitatorii spun ca in magazinele din Coreea de Nord sunt tot mai multe produse locale ce inlocuiesc importurile din China

De la pasta de dinti cu gust de morcov si masti de fata cu carbune la motociclete si panouri solare - cei care viziteaza Coreea de Nord spun ca vad tot mai multe marfuri produse in tara in magazinele nord-coreene, acestea inlocuind importurile din China, potrivit Reuters.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

De 9 Mai pe mai multe strazi din Chisinau va fi sistata circulatia rutiera

Pe mai multe strazi din Capitala marti, 9 mai, va fi sistata circulatia rutiera in legatura cu evenimentele dedicate Zilei Europei si Zilei Victoriei. Pentru asigurarea ordinii publice la masurile din toata tara vor mobilizati in jur de trei mii de politisti. Anuntul a fost facut de catre seful Inspectoratului National de Patrulare, Livii Baziuc, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )