Libnet.ro
UNICEF

18:15

Targu Jiu: in noaptea dintre ani, 18 cupluri s-au casatorit la Poarta Sarutului

B1 B1,
Targu Jiu: in noaptea dintre ani, 18 cupluri s-au casatorit la Poarta Sarutului

Traditia casatoriilor in noaptea dintre ani, la Poarta Sarutului s-a pastrat si anul acesta. De Revelion un numar de 18 cupluri si-au unit destinele la Targu Jiu, ceremoniile fiind oficiate de primarul. continuă pe B1

13 copii s-au nascut in noaptea dintre ani

13 copii s-au nascut in noaptea de Anul Nou, la Sibiu, Timisoara, Arad si Harghita, relateaza Mediafax.

Revelion 2015. Unde se distreaza bucurestenii in noaptea dintre ani

Bucurestenii pot alege, in noaptea de Revelion, concerte in aer liber sau petreceri organizate la Opera Nationala sau Palatul Parlamentului, transmite Mediafax.

36 de indragostiti isi vor uni destinele in noaptea dintre ani in fata Portii Sarutului

18 cupluri vor spune DA in fata Portii Sarutului din Targu Jiu, in noaptea de Revelion. Acest eveniment a devenit, deja, o traditie si se desfasoara de la Revelionul din anul 2001.

Traditia merge mai departe cu sau fara Tudor Pendiuc. in noaptea dintre ani, la Pitesti vor fi oficiate 11 cununii civile

11 cupluri si-au manifestat intentia de a se casatori la Pitesti, in noaptea dintre ani. intrucat primarul Tudor Pendiuc se afla in arest preventiv, pentru prima data in ultimii 14 ani, cununiile civile de Revelion vor fi oficiate de angajati ai Oficiului de Stare Civila si de secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu.

Metroul va circula in noaptea de Revelion la intervale de 10-20 de minute. Tramvaiele si autobuzele RATB vor circula in noaptea dintre ani

In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute. De asemenea, tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii vor asigura legatura intre centrul Capitalei si cele.

Valea Jiului: Mii de oameni au ramas fara caldura in noaptea dintre ani, din cauza unei avarii la Centrala din Paroseni (VIDEO)

Pe un ger teribil, la -25 de grade Celsius, mii de oameni au ramas fara caldura. Localnicii din Valea Jiului au dardait in case pentru ca Centrala din Paroseni nu a facut fata. Prefectul judetului.

Artistii au incins atmosfera in noaptea dintre ani in Parcul Titan din Bucuresti (VIDEO)

Voltaj, Bere Gratis, Elena, DJ Rino, Silvia s-au numarat printre artistii care au incins atmosfera in Parcul Titan, acolo unde, ca in fiecare an, primaria Sectorului 3 a organizat un adevarat spectacol de.

Noaptea dintre ani, cea mai rece din 2014!

Ne vor ingheta mainile pe cupele de sampanie, daca alegem sa asteptam miezul noptii in aer liber. Meteorologii anunta temperaturi sub - 20 de grade in judetul Mures.

300 tone de material antiderapant au fost imprastiate pe strazile din Targu Jiu la prima ninsoare

O cantitate de aproximativ 300 de tone de material antiderapant a fost folosita deja dupa primna ninsoare pentru curatarea strazilor din municipiul Targu Jiu.

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou, la Targu Jiu

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la Poarta Sarutului din Targu-Jiu, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )