Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac fara precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Liderul ALDE sustine ca seful de la Cotroceni este o marioneta a statului paralel. Potrivit lui Tariceanu, Iohannis nu ar fi. continuă pe B1

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

Tariceanu, atac dur la adresa Opozitiei: Lasati-o mai moale cu lectiile de istorie

Calin Popescu Tariceanu a atacat dur reprezentantii Opozitiei in plenul Senatului privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Vad anumiti vorbitori care cred ca politica si Romania a inceput.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie la scandalul interceptarilor: Iohannis este o marioneta

Calin Popescu Tariceanu a avut o prima reactie la scandalul interceptarilor. Seful Senatului sustine ca interceptarea in acea perioada ridica mari semne de intrebare privind procesul.

Tariceanu, atac dur la adresa sefului statului: Iohannis foloseste fortele represive pentru a-si elimina adversarii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut un atac foarte dur la adresa sefului statului, Klaus Iohannis, despre care a zis ca este o marioneta a sistemului si faptul ca foloseste fortele represive pentru a-si elimina adversarii.

Tariceanu: Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica

Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica, a declarat Calin Popescu Tariceanu, pentru Mediafax. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe presedintele Romaniei ca nu intelege care este esenta.

GATA! S-A TERMINAT! Presedintele Iohannis a primit LOVITURA DE GRATIE! Parlamentul A MODIFICAT Legea ...E FARA PRECEDENT!

Deputatii au modificat, vineri, inainte de de vacanta de CraciunLegea Referendumului! Astfel, presedintele este eliminat din procedura privind stabilirea datei consultarii.

Tariceanu, declaratie soc: Iohannis este comunist...

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis doreste perpetuarea unui sistem represiv pentru a-si conserva pozitia si in viitor. Dupa.

Iohannis: Este suspecta relatia PSD-Casa Regala

Presedintele Klaus Iohannis califica drept suspecte declaratiile unor lideri PSD care anunta un referendum pentru monarhie. Seful statului considera ca este vorba doar de o fumigena.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )