Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tariceanu, despre Ciolos: Nu a depasit inca mentalitatea celor care vorbeau despre licurici

B1 B1,
Tariceanu, despre Ciolos: Nu a depasit inca mentalitatea celor care vorbeau despre licurici

Calin Popescu Tariceanu il taxeaza dur pe Dacian Ciolos, dupa ce tehnocratul a criticat afirmatia sefului Senatului ca nu trebuie sa luam lumina de la Bruxelles. Dacian Ciolos ma intreba. continuă pe B1

Tariceanu: Ciolos nu a depasit nca mentalitatea celor care vorbeau despre licurici

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca prin atitudinea pe care o are in ceea ce priveste deciziile Comisiei Europene Dacian Ciolos ar demonstra ca nu a depasit inca mentalitatea celor care vorbeau despre licurici. Replica sa vine dupa ce fostul premier l-a sanctionat pe presedintele Senatului pentru ca a declarat recent ca nu e obligatoriu ca Romania sa ia lumina de la Bruxelles.

Tariceanu il ironizeaza pe Ciolos: inca nu a depasit mentalitatea celor care vorbeau despre licurici

Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns vineri fostului premier Dacian Ciolos la mesajul postat de acesta pe Facebook, potrivit caruia daca Romania nu va lua lumina de la Bruxelles, atunci care ar putea fi locul din care o va face. Liderul ALDE a afirmat ironic ca Dacian Ciolos inca nu a depasit mentalitatea celor care vorbeau despre licurici , explicand ca Germania si Franta nu au ajuns puteri importante punandu-si astfel de intrebari.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Calin Popescu Tariceanu in urma cu putin timp

Seful Senatului raspunde unui atac al fostului premier Dacian Ciolos. Dacian Ciolos ma intreba retoric: de unde propuneti sa luam lumina?, dovedind ca din pacate nu a depasit inca mentalitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )