Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tariceanu, despre Dancila: Va fi mai degraba un administrator; Nu e Guvernul lui, nu are ...

B1 B1,
Tariceanu, despre Dancila: Va fi mai degraba un administrator; Nu e Guvernul lui, nu are ...

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu,este de parereca in actuala situatie premierul noului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, si a explicat ca, pentru ca nu este acolo ales de. continuă pe B1

Politic show:Dragnea deschide usa Cabinetului Dancila si pentru ministrii cu probleme penale. Tinem cont de voturile romanilor si ne facem noi Guvernul;Tariceanu: Premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un fel de administrator;PSD, un cadavru inc

Anuntul lui Dragnea, despre intrarea UDMR la guvernare. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta CExN al PSD, ca nu a discutat despre o posibila invitare a UDMR in coalitia de guvernare, el apreciind ca majoritatea parlamentara PSD-ALDE este suficiant de stabila. PSD te trimite la inchisoare daca nu respecti comisiile parlamentare. Initiatoarea legii n-a citit Codul Penal. Daca legea ar fi adoptata, Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si Florian Coldea risca puscaria.

Calin Popescu-Tariceanu, despre legaturile lui Mihai Tudose cu SRI: Se pare ca cine trece pe acolo nu scapa

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despreschimbarea premierului Mihai Tudose. La Sinteza Zilei, seful Senatului a taxat legaturile lui Tudose cu SRI. Nu a fost o confruntare.

Dragnea, despre Dancila: invata programul de guvernare. Asta face de a doua zi de cand a fost desemnata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD ca premierul desemnat, Viorica Dancila invata in prezent programul de guvernare si ca nu va iesi sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )