Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu si-a depus candidatura la BEC, dupa ce a strans 270.000 de semnaturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tariceanu si-a depus candidatura la BEC, dupa ce a strans 270.000 de semnaturi

Calin Popescu Tariceanu si-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatura la alegerile prezidentiale, pentru care a strans aproximativ 270. 000 de semnaturi. El a aratat ca va candidat ca independent, avand in vedere ca inregistrarea in instanta a. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu si-a depus candidatura la BEC, cu 270.000 de semnaturi

Calin Popescu Tariceanu si-a depus, azi, la BEC, dosarul de candidatura la prezidentiale, cu aproximativ 270. 000 de semnaturi, el aratand ca va candida independent, din cauza intarzierii inregistrarii in instanta a partidului sau, si exprimandu-si speranta ca va intra in turul al doilea, transmit surse din presa.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 270. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 279. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

VIDEO. BEC: Tariceanu si-a depus candidatura. A strans 270.000 de semnaturi

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, si-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatura la prezidentiale. El sustine ca a strans 270. 000 de semnaturi, el aratand ca va candida independent, din cauza intarzierii inregistrarii in instanta a partidului sau, si exprimandu-si speranta ca va intra in turul al doilea.

Monica Macovei si-a depus la BEC candidatura la prezidentiale: Candidez pentru ca vreau sa garantez pentru siguranta sociala a Romaniei (VIDEO)

Monia Macovei si-a inregistrat, duminica, candidatura la prezidentiale la Biroul Electroral central BEC). Am depus candidatura, am strans peste 300. 000 de semnaturi. Multumesc oamenilor din toata tara care.

Dan Diaconescu si-a depus candidatura la BEC, precizand ca este singurul candidat la prezidentiale al carui nume are terminatia escu

FondatorulPPDD DanDiaconescu si-a depus, luni seara, candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul ElectoralCentral, precizand ca depune doar 300. 000 de semnaturi din milionul strans,.

Iohannis si-a depus candidatura la BEC, cu peste doua milioane de semnaturi: Am intrat in drum drept spre Presedintie

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei Crestin Liberale, a strans doua milioane de semnaturi care sa ii asigure intrarea in cursa pentru Cotroceni.

Iohannis si-a depus candidatura la BEC, cu peste doua milioane de semnaturi: Nu am in spate grupuri de interese

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei Crestin Liberale, a strans doua milioane de semnaturi care sa ii asigure intrarea in cursa pentru Cotroceni.

Tariceanu a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni. Fostul premier si-a depus candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu si-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatura la prezidentiale, cu aproximativ 270. 000 de semnaturi. Fostul premier a precizat ca va candida ca independent, din cauza intarzierii.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei (VIDEO)

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )