Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tarile care ofera cea mai mare recompensa pentru un aur olimpic: 1 milion de dolari pentru singura campioana a Taiwanului la Rio

Adevărul Adevărul,
Tarile care ofera cea mai mare recompensa pentru un aur olimpic: 1 milion de dolari pentru singura campioana a Taiwanului la Rio

Statele care au sanse mai mici de a castiga un titlu olimpic ofera totodata recompense mari pentru sportivii care reusesc aceasta performanta, relateaza CNN. Taiwan si Singapore au fost statele care au pus la bataie cei mai multi bani pentru obtinerea celei mai stralucitoare medalii la Rio, de zeci de ori mai mult decat Statele Unite, China sau tari europene cu traditie sportiva. continuă pe Adevărul

Care este tara care ofera cea mai mare recompensa pentru o medalie de aur la Rio si la cat se ridica aceasta

Recompensele financiare ofera medaliatilor de la Rio difera de la tara la tara si nu au nicio legatura nivelul de dezvoltare al natiunilor participante.

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Sondaj UE: increderea romanilor in justitie, cu 13% mai mica fata de anul trecut. Este cea mai mare scadere inregistrata de o institutie europeana

Scade increderea romanilor in justitie, arata cel mai recent sondaj al Uniunii Europene, citat de B1 TV. Conform datelor prezentate de Eurobarometrul Comisiei Europene, doar 35 % dintre romani.

Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare: cum arata proprietatea de 1 miliard de euro FOTO VIDEO

Proprietatea Les Cedres are mari sanse sa devina cea mai scumpa vila din lume, fiind scoasa la vanzare pentru suma de 1 miliard de euro. Propritatea a fost detinuta de Suzanne Marnier-Lapostol, mostenitoare a companiei internationale producatoare de bauturi alcoolice Grand Marnier, si este situata in sudul Frantei, in Saint-Jean-Cap-Ferrat, desemnat in 2012 al doilea cel mai scump loc din lume pentru achizitionarea unei case, dupa Monaco.

Care este tara cu cea mai scurta constitutie

Monaco este a doua cea mai mica tara ca intindere si are cea mai scurta constitutie, care a fost adoptata in 1962, in timpul domniei Printului Rainier al III-lea. Documentul are 3. 814 cuvinte,.

Cea mai buna dulceata de pepene galben

Nu stiu daca ati mai incercat pana acum aceasta reteta, dar cu siguranta aceasta este cea mai buna dulceata de pepene galben. Nu va ramane decat sa incercati pentru a va convinge de gustul, dar mai ales parfumul unui preparat deosebit.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu pere

Incet-incet se strecoara pe tarabe in piete si isi fac loc in meniul nostru in tot felul de preparate. Pregateste si tu cea mai simpla reteta de prajitura cu pere, in care vei descoperi aromele sfarsitului verii si inceputului toamnei intr-un preparat delicios.

Financial Times: Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times, potrivit Agerpres.

Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )