Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tarile cu cel mai mare risc pentru afaceri. Pe ce loc este Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile cu cel mai mare risc pentru afaceri. Pe ce loc este Romania

Liberalizarea pietei se traduce prin eliminarea frontierelor in ceea ce priveste afacerile si investitiile, insa nu toate tarile sunt alegeri bune pentru extinderea unei afaceri. O clasificare a tarilor care prezinta cel mai mare potential de risc. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai riscante tari pentru afaceri. Ce loc ocupa Romania

Romania este mai riscanta pentru afaceri decat state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, ocupand locul 26 in randul a 43 de tari emergente clasificate de Bloomberg de la cea mai putin sigura, Venezuela, la cea mai sigura, Taiwan.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

Romania, a 26-a cea mai riscanta tara pentru afaceri din 43 analizate

Tara noastra ocupa locul 26 in topul celor mai riscante destinatii pentru afaceri, in care au fost analizate 43 de tari, fiind mai sigur sa faci afaceri in state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, potrivit unui clasament realizat de Bloomberg.

Topul celor mai riscante tari pentru afaceri. Romania ocupa locul 26 din 43 de economii emergente

Romania este mai riscanta pentru afaceri decat state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, ocupand locul 26 in randul a 43 de tari emergente clasificate de Bloomberg de la cea mai putin sigura, Venezuela, la cea mai sigura, Taiwan, relateaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax.

Statistica pe 10 ani: Cel mai mare numar de absolventi care au promovat Bacalaureatul, in 2005

59,22% din absolventii de liceu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie - iulie 2014, cu aproape patru procente mai mult decat in 2013.

Hillary Clinton: Angela Merkel este cel mai mare lider al Europei

Fostul secretar american de stat, Hillary Clinton, a caracterizat-o recent pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, drept cel mai mare lider din Europa. Afirmatia diplomatului american a fost facuta duminica, in timpul unei vizite la Berlin, relateaza Reuters.

Cel mai mare mall din lume va avea o suprafata de 4,5 milioane de metri patrati. Va putea fi traversat de CORABII

Dubaiul, perla Emiratelor Arabe Unite, va construi un oras al viitorului. Este vorba de un mall gigant, cu o suprafata de 4,5 milioane de metri patrati, ce se va bucura de un acoperis retractabil, aer conditionat,.

Rafinaria Petromidia a prelucrat in luna mai 465.000 de tone de materie prima, cea mai mare cantitate atinsa de la punerea sa in functiune in 1979

Rafinaria Petromidia, parte a Rompetrol Rafinare, a prelucrat in mai peste 465. 000 de tone de materie prima, cel mai mare nivel atins de la punerea sa in functiune in 1979, depasind cu 7% recordul de productie de 14. 000 tone pe zi, dupa investitii de peste 1,3 miliarde dolari pe platforma rafinariei.

Tigarete de contrabanda si anabolizante de mare risc, confiscate de inspectorii vamali galateni

Inspectorii vamali galateni din cadrul birourilor vamale de frontiera Oancea si Giurgiulesti au confiscat intr-o singura zi 3. 355 tablete si fiole - anabolizante de mare risc si 22. 880 bucatitigarete de contrabanda. Autoritatea vamala a retinut in vederea confiscarii tigaretele de contrabanda si anabolizantele si a aplicat persoanelor implicate amenzi contraventionale in valoare totala de 23. 000 lei.

SURSE Alianta PNL-PDL va avea o conducere bicefala/ Cel mai probabil va fi o alianta electorala

Viitoarea formatiune rezultata din procesul de fuziune dintre PNL si PDL va avea o conducere bicefala atat locala cat si la centru pentru a elimina tensiunile in perioada electorala, au declarat pentru Hotnews. ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua partide. Cel mai probabil, pana la alegerile prezidentiale, va functiona ca o alianta electorala au precizat sursele citate. Si fostul presedinte PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca fuziunea PDL si PNL ar trebui sa aiba loc abia dupa alegeri, in 2015, nu pe 26 iulie asa cum e programat. Boc a sustinut public nevoia unei aliante electorale.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )