Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Adevărul Adevărul,
Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro. continuă pe Adevărul

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Cele mai mari targuri din Romania vor fi organizate la Expo Arad. Este vorba despre 11 evenimente

Reprezentantii celui de-al doilea centru expozitional, ca marime, din Romania au planuri mari pentru acest an. Ei vor organiza 11 evenimente la care vor participat atat expozianti cat si vizitatori din tara si strainatate.

Top 10 tari cu cele mai mari zacaminte de petrol

Venezuela, Arabia Saudita si Irak ocupa primele locuri in clasamentul celor mai bogate tari din punct de vedere al zacamintelor de petrol, potrivit unei analize realizate de publicatia internationala de profil Energy Digital.

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

Preturile foarte mari ii determina pe posesorii de telefoane mobile scumpe sa le utilizeze cu o grija deosebita. De multe ori insa, felul in care sunt folosite nu este cel mai indicat, scrie Mediafax. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone: Telefonul ramane deschis tot timpul Telefoanele ar trebui sa fie inchise periodic, altfel bateria se va termina mai repede decat in mod normal, anunta Huffington Post. Chiar daca este inactiv, atunci cand telefonul .

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

VIDEO Ninsorile din Japonia, cele mai puternice din ultimii 50 de ani, au provocat moartea a 11 persoane

Una dintre cele mai puternice ninsori din ultima jumatate de secol a cauzat in Japonia moartea a 11 persoane. Alte 1000 au fost ranite in urma furtunilor de zapada din arhipelag, acolo unde stratul de omat a depasit 80 de centimetri in regiunea de nord-est a tarii, informeaza CNN.

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Cele mai vechi urma de pasi umani, descoperite in afara Africii, au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

Cele mai vechi urme de pasi umani din afara Africii au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )