Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tatal unei jucatoare de tenis din Romania, retinut in Israel dupa ce si-a lovit fiica, invinsa la un turneu ITF

România Liberă România Liberă,
Tatal unei jucatoare de tenis din Romania, retinut in Israel dupa ce si-a lovit fiica, invinsa la un turneu ITF

Ioana Andrada Surdeanu, 16 ani, a avut parte de un eveniment nefericit la ultimul turneu ITF la care a participat, desfasurat in Israel. Tatal ei a fost retinut de politia israeliana dupa ce si-a lovit fiica la finalul unui meci pe care Ioana l-a pierdut. continuă pe România Liberă

Rabufnire SOCANTA pe terenul de tenis. Tatal unei jucatoare romance si-a lovit brutal fiica dupa ce aceasta a pierdut un meci

O tenismana junioara din Romania si tatal sau, care-i este si antrenor, au fost eroii unui incident cel putin jenant la un turneu din Israel. Andrada Surdeanu, de 16 ani, a fost lovita brutal peste fata de.

Israel: Jucatoare de tenis din Romania, batuta de tatal ei pe teren in timpul unui turneu. Barbatul a fost arestat

Scene incredibile s-au petrecut zilele trecute la turneul international de tenis ITF Marshall Open, desfasurat in orasul israelian Kiryat Shmona, acolo unde o jucatoare de 16 ani a fost batuta chiar pe teren de.

Tatal unei jucatoare de tenis si-a batut fiica pe teren, in fata privirilor siderate ale spectatorilor

La turneul international de tenis ITF Marshall Open, care s-a desfasurat in orasul israelian Kiryat Shmona, politia a retinut un cetatean roman, care si-a batut fiica, jucatoare de tenis, chiar pe teren, in vazul spectatorilor.

Istoria etnicilor din Romania. Evreii au dat personalitati marcante Romaniei

Au venit cu romanii, au trait cu dacii, au mesterit pentru domnitori si voievozi, au luptat si suferit ca romani. Istoria evreilor din Romania este strans legata de istoria tarii noastre. Au venit in numar.

NY Times: Rusii au finantat protestele din Romania impotriva gazelor de sist

Compania de gaze naturale Gazprom a contribuit la finantarea actiunilor de protest din Europa, inclusiv din Romania, fata de exploatarea gazelor de sist, scrie cotidianul The New York Times, citand oficiali romani si lituanieni.

The New York Times: Oficiali rusi, suspectati de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist

Oficiali rusi sunt suspectati de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist, scrie The New York Times. Jurnalistii americani citeaza oficiali romani si lituanieni, dar si pe fostul secretar.

New York Times: Rusia, suspectata de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist

Compania rusa Gazprom a contribuit la finantarea actiunilor de protest din Europa, inclusiv din Romania, fata de exploatarea gazelor de sist, scrie cotidianul The New York Times, citand oficiali romani si lituanieni.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

De 1 Decembrie, suntem mandri ca sunt din Romania: Oamenii care au avut succes in tehnologie

Este 1 decembrie 2014 si este ziua nationala a Romaniei. Mai avem putin pana la veacul Unirii si pana atunci trecem in revista companiile din tehnologiile care au crescut frumos din ideile unor romani. De 1 decembrie 2014 ne amintim de unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din Romania. Se spune ca poporul roman este unul cu multe idei si care se descurca in multe situatii. Ei bine, oamenii care le-au fondat pe acestea ne arata ca ideile [].

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )