Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tataru, despre tratarea marelui ars

România Liberă România Liberă,
Tataru, despre tratarea marelui ars

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca dupa 5 ani de la tragedia de la Clubul Colectiv luc. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru, la 5 ani de la Colectiv: Lucrurile pentru tratarea marelui ars s-au schimbat, dar mult prea lent

Lucrurile pentru tratarea marelui ars in sistemul sanitar din Romania s-au schimbat, dar mult prea lent, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care se implinesc 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv.

Tataru, despre medicii cu COVID-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital: Legislatia este unica pentru toti; cred ca a fost o scapare.

TATARU, DESPRE LOCURILE DE LA ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva - peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva - unde ajung cele mai grave cazuri - se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces, conform news. ro.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro.

Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea sa isi constituie, dupa o noua rectifica.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )