Libnet.ro
UNICEF

19:30

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

ADPM ADPM,
Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! . continuă pe ADPM

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de domeniul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de ordinul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Forbes: Cel mai bine platit cuplu de vedete din industria muzicala. Beyonce si Jay-Z au coborat pe locul al doilea

Cantareata country-pop Taylor Swift si iubitul ei, DJ-ul si producatorul Calvin Harris, alcatuiesc cel mai bine platit cuplu de vedete din industria muzicala, afirma editorii revistei Forbes, citati de contactmusic. com.

Cel mai bine vandute cinci carti in prima jumatate a anului 2015. Cu ce carti intampinam vara

Pas cu pas, de Klaus Iohannis, Cum s-a romanizat Romania, de Lucian Boia, Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu sunt unele dintre cel mai bine vandute titluri din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit declaratiilor editurilor. Adevarul. ro va prezinta cinci dintre cele mai cautate titluri din primele sase luni, in Romania.

Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO]

Cuba este o tara pe care, cel mai des, o recunosti princomunismul care inca rezista, imaginea lui Che Guevara pe tricourile rebelilor, prin trabucuri si prin masinile americane inca folosite. in Bucuresti, pana pe 5 iulie, este o expozitie fotografica dedicata Cubei si am ales pentru tine cele mai interesante si captivante 30 de imagini. [] Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Computerul intelege arta mai bine decat un expert

Exista mai multe modalitati prin care expertii identifica operele de arta false, printre care se numara analiza vopselii folosite si a izotopilor , dar niciuna nu e perfecta. E o poveste comuna: un artist creeaza o opera de arta. Aceasta, din diverse motive, ajunge in locuri sau in maini nepotrivite. intr-un final, o copie este [] Computerul intelege arta mai bine decat un expert Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este expirata. O recunosc chiar oficialii Companiei Nationale de Drumuri, dar vestile proaste nu se opresc aici. Autoritatile nu au banii necesari pentru a.

Grecia: Valoarea depozitelor bancare a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Valoarea depozitelor din Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din mai 2004 din cauza temerilor privind situatia financiara a tarii, in ciuda faptului ca iesirile din depozitele bancilor elene s-au mai.

Record Guinness: Cel mai inalt turn Lego din lume de 600.000 de piese, construit de copiii italieni la Milano (VIDEO)

Cel mai inalt turn Lego din lume a fost construit joi la Milano de niste copii italieni, care au stabilit cu aceasta ocazie si un nou record mondial Guinness, informeaza Reuters. Cladirile cu blocuri de plastic.

Productia mondiala de opium a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1930

Productia globala de opium, din care este fabricata heroina, s-a dublat in doi ani pentru a ajunge la 7. 554 de tone in 2014, cel mai ridicat nivel de dupa 1930, a anuntat vineri Biroul ONU pentru Droguri si .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )