Libnet.ro
UNICEF

20:30

Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Antena3 Antena3,
Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este expirata. O recunosc chiar oficialii Companiei Nationale de Drumuri, dar vestile proaste nu se opresc aici. Autoritatile nu au banii necesari pentru a. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu, la Subiectiv: Romania arata mai rau. Este stat militarizat

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, eliberat dupa 262 de zile petrecute in inchisoare, a vorbit, in premiera, despre cum vede situatia actuala din Romania. Acesta a povestit ca le-a scris copiilor sai, pe care.

Profiturile marilor companii de transport rutier din Romania

Cei mai mari transportatori rutieri din Romania au inregistrat anul trecut afaceri in crestere fata de 2013 si profituri in urcare sau pierderi mai mici fata de anul anterior. Cum arata topul celor mai mari transportatori dupa cifra de afaceri aflati.

Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO]

Cuba este o tara pe care, cel mai des, o recunosti princomunismul care inca rezista, imaginea lui Che Guevara pe tricourile rebelilor, prin trabucuri si prin masinile americane inca folosite. in Bucuresti, pana pe 5 iulie, este o expozitie fotografica dedicata Cubei si am ales pentru tine cele mai interesante si captivante 30 de imagini. [] Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a fost ales vineri in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, dupa ce anterior fusese vicepresedinte al acesteia. Negoita spune ca.

Primarul Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost ales astazi in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Cea mai mare retea infractionala de importuri in regim cargo din Romania, destructurata

ACTUALIZARE 13:48 Politistii au efectuat astazi 86 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Constanta, care au vizat un grup infractional care ar fi creat una dintre cele mai mari retele de importuri in regim cargo din Romania.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Investitorii continua sa fie atrasi de industria auto din Romania. Care este costul muncii

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania.

Robert Negoita este noul presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este noul presedinte al Asociatiei Muncipiilor din Romania AMR), inlocuindu-l pe fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )