Libnet.ro
UNICEF

01:06

Teatrul National pentru Copii

România Liberă România Liberă,
Teatrul National pentru Copii

Duminica, de Martisor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului National pentru Copii va fi Ghiocelul. Micutii spectatori vor putea afla emotionanta poveste a celui dintai vestitor al primaverii, cel ce inaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zapada rece, bucurandu-ne cu delicatetea si cu parfumul lui abia simtit. continuă pe România Liberă

inceputul primaverii, sarbatorit la Teatrul National pentru Copii

Duminica, de Martisor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului National pentru Copii va fi Ghiocelul. Micutii spectatori vor putea afla emotionanta poveste a celui dintai vestitor al primaverii, cel ce inaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zapada rece, bucurandu-ne cu delicatetea si cu parfumul lui abia simtit.

Parcarea subterana de la Teatrul National, in valoare de 3 milioane de euro, inaugurata

Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National, in valoare de 3 milioane de euro, a fost inaugurata, joi, dupa doi ani de renovari, avand o capacitate de 960 de locuri, relateaza Mediafax.

Parcarea subterana de la Teatrul National, inaugurata la 2 ani dupa renovare

Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurata joi, la doi ani dupa renovari. Au fost schimbate toate instalatiile de ventilatie,.

Ministerul Mediului va infiinta Consiliul National pentru Silvicultura

Romania va avea un Consiliu National de Silvicultura, organizatie profesionala ce va fi infiintata prin Ordinul ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, odata cu adoptarea recenta a noului Cod Silvic, a anuntat astazi ministrul de resort, Gratiela Gavrilescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )