Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parcarea subterana de la Teatrul National, in valoare de 3 milioane de euro, inaugurata

România Liberă România Liberă,
Parcarea subterana de la Teatrul National, in valoare de 3 milioane de euro, inaugurata

Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National, in valoare de 3 milioane de euro, a fost inaugurata, joi, dupa doi ani de renovari, avand o capacitate de 960 de locuri, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parcarea subterana de la Teatrul National, inaugurata la 2 ani dupa renovare

Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurata joi, la doi ani dupa renovari. Au fost schimbate toate instalatiile de ventilatie,.

BRD finanteaza Polisano cu 15 milioane euro

Distribuitorul de medicamente Polisano a incheiat un nou acord de finantare in valoare de 15 milioane euro cu BRD Societe Generale, informeaza un comunicat remis redactiei.

Analiza EurActiv.ro:Instrumentele financiare sub umbrela fondurilor UE au adus IMM-urilor din Romania 380 milioane euro

Programul JEREMIE, finantat din fonduri structurale si administrat in Romania de Fondul European de Investitii, in ultimii 4 ani, a infuzat o suma peste dublu fata de cea alocata initial sub forma de credite si investitii pentru IMM-uri. Bancile considera ca replicarea acestui tip de program in urmatorii ani ar putea insemna un sprijin real pentru IMM-uri. Deocamdata, la nivel national nu este finalizata analiza care va stabili ce tip de instrumente financiare vor fi utilizate in programele cu fonduri UE in urmatorii 7-8 ani. Comisarul european Corina Cretu a declarat, in mai multe randuri, ca incurajeaza dublarea instrumentelor financiare in cadrul programelor operationale. Instrumente cu efect similar, in cadrulInitiativei pentru IMM a Uniunii Europene, pentru care Romania ar trebui sa aloce 200 milioane euro.

FRF, in pierdere: Au disparut 7 milioane euro dupa rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara facuta la Federatia Romana de Fotbal FRF) releva pierderi de 7 milioane euro fata de cifrele anuntate anul trecut. FRF a trecut de la profit la o gaura de peste 3 milioane euro.

BIRD: 200 milioane euro pentru un proiect in invatamantul secundar

Guvernul a aprobat, in sedinta de azi, printr-un memorandum, raportul negocierii acordului de imprumut dintre tara noastra si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), pentru implementarea proiectului privind invatamantului secundar. Acordul prevede acordarea unui imprumut de 200 milioane euro, pe 20 de ani.

Wizz Air va avea o capitalizare de 818 milioane euro, dupa listarea la Londra

Compania aeriana Wizz Air s-a listat astazi pe Bursa de la Londra, printr-o Oferta Publica Initiala IPO) de actiuni cu valoarea de 11,5 lire, si va ajunge astfel la o capitalizare de 818 milioane euro, potrivit unui comunicat publicat astazi.

Romania mai achita 162 milioane euro catre FMI

Romania plateste, luni, 162 milioane euro catre Fondul Monetar International. Banii sunt o parte din imprumutul stand-by contractat in 2009. Anul acesta, romania a rambursat catre FMI, UE si BM peste 1,567.

Teatrul National pentru Copii

Duminica, de Martisor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului National pentru Copii va fi Ghiocelul. Micutii spectatori vor putea afla emotionanta poveste a celui dintai vestitor al primaverii, cel ce inaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zapada rece, bucurandu-ne cu delicatetea si cu parfumul lui abia simtit.

inceputul primaverii, sarbatorit la Teatrul National pentru Copii

Duminica, de Martisor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului National pentru Copii va fi Ghiocelul. Micutii spectatori vor putea afla emotionanta poveste a celui dintai vestitor al primaverii, cel ce inaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zapada rece, bucurandu-ne cu delicatetea si cu parfumul lui abia simtit.

Lichiditate de peste 3,24 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 700,30 lei 3. 388,16 euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )