Libnet.ro
UNICEF

12:30

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei a fost gasit

Antena3 Antena3,
Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei a fost gasit

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei Melencu, in urma cu cateva luni, a fost gasit de autoritati. Acesta a fost amanetat. Criminalistii au recuperat si cartela SIM si au identificat mai multe. continuă pe Antena3

Uimitor! Unul dintre telefoanele gasite acasa la Dinca fusese urmarit de DIICOT in cazul Luizei!

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, in urma cu trei luni, si care avea o cartela prepay, a fost monitorizat de DIICOT Craiova din luna iunie, dar nu i-au identificat proprietarul pana pe 26 iulie,.

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Familia Luizei Melencu se afla in dupa-amiaza zilei de sambata, 3 august, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca si incearca sa intre cu forta in curte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )