Libnet.ro
UNICEF

21:30

Telekom a lansat primul proiect de tip smart city din Romania in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom a lansat primul proiect de tip smart city din Romania in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Telekom Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat primul proiect pilot de tip smart city din Romania, in Parcul Tineretului zona Oraselul Copiilor), din sectorul 4 din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Telekom Romania anunta implementarea unui proiect Smart City in Capitala

Telekom Romania a implementat un proiect de tip Smart City in Parcul Tineretului, pentru Primaria Sectorului 4 si cu sprijinul Cisco, care se bazeaza pe tehnologii moderne si ofera activitati diversificate de relaxare, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Bucurestiul conectat: Parcul Tineretului devine mai inteligent

Zilele trecute va scriam despre campusul universitar al Universitatii Politehnica si despre cum va deveni inteligent prin implementarea unui proiect de tip Smart City. Luni seara, Bucurestiul a mai facut un pas catre orasul conectat in care visez sa traiesc. Telekom si Cisco au anuntat implementarea, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, unui proiect de tip [].

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Cu mainile cuRache, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la Sinteza zilei, de la 21.30

Fostul premier Victor Ponta vine la Sinteza zilei, luni seara, unde va acorda primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului.

Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Coresi Business Park este primul proiect certificat verde din Brasov

Coresi Business Park, proiectul de birouri de clasa A dezvoltat de Ascenta Management pe fosta platforma industriala Tractorul din Brasov, a obtinut recent certificatul de sustenabilitate BREEAM Very Good pentru primele sale doua cladiri, devenind astfel prima dezvoltare verde din Brasov.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )