Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tenis. Elvetia castiga pentru prima data Cupa Davis

România Liberă România Liberă,
Tenis. Elvetia castiga pentru prima data Cupa Davis

Echipa Elvetiei a castigat pentru prima data in istorie Cupa Davis, competitie considerata a fi o Cupa Mondiala a tenisului. Elvetienii, cu Roger Federer pe teren, au invins Franta cu scorul de 3-1. continuă pe România Liberă

DJ-ul britanic Cottam va mixa pentru prima data in Romania

Cunoscutul DJ britanic Cottam va mixa pentru prima data in Romania la o petrecere urbana care va avea loc in concept store-ul URBN Living Store din Centrul Vechi al Capitalei.

Irina Maria Bara, in finala turneului ITF din Antalya. Adversara sa, finalista pentru prima data

Jucatoarea de tenis Irina Maria Bara s-a calificat in finala turneului ITF, de 10. 000 de dolari, din Antalya Turcia). Romanca o va intalni in ultimul act, pentru a doua oara in acest an, pe slovaca Kristina Schmiedlova.

Roger Federer i-a adus Elvetiei prima Cupa Davis din istorie

Nationala Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima data in istoria acestei competitii, invingand in finala cu 3-1 reprezentativa Frantei. Punctul decisiv al elvetienilor a fost adus de victoria lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet.

Elvetia a castigat, in premiera, Cupa Davis. Finala s-a jucat in prezenta unui numar record de spectatori

Elvetia a castigat duminica, in premiera, Cupa Davis. Roger Federer l-a invins in trei seturi pe Richard Gasquet 6-4, 6-2, 6-2 - meciul a durat o ora si 55 de minute), informeaza Agerpres. in urma victoriei.

CUPA DAVIS: Federer si Wawrinka obtin victoria la dublu. Elvetia la un punct de castigarea trofeului

Roger Federer si Stanislas Wawrinka s-au mobilizat exemplar, sambata, pentru partida de dublu din cadrul intalnirii de Cupa Davis cu Franta din finala acestei competitii.

Elvetia a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie

Echipa Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie, dupa ce conduce cu scorul de 3-1 in intalnirea cu Franta, in urma victoriei lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2, scrie Mediafax .

Federer - Monfils, in a doua intalnire a finalei de Cupa Davis

Al doilea meci al finalei de Cupa Davis, dintre Elvetia si Franta, se va disputa intre Roger Federer si Gael Monfils. Primele doua meciuri dintre cele doua tari au loc vineri, 21 noiembrie.

Tiriac: Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace

Ion Tiriac a declarat, miercuri seara, ca Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace.

Roger Federer il invinge pe Richard Gasquet, iar Elvetia castiga in premiera Cupa Davis - Victorie cu ochii in lacrimi

Roger Federer 33 de ani) si-a trecut in palmaresul impresionat si castigarea Cupei Davis, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Richard Gasquet 6-4, 6-2, 6-2 - meciul a durat o ora si 55 de minute). Cu ochii in lacrimi, Federer a fost aplaudat la scena deschisa la Lille, dupa ce elvetianul a mai scris o pagina in istoria tenisului mondial.

CUPA DAVIS: Franta si Elvetia la egalitate dupa prima zi

Stanislas Wawrinka a adus Elvetia in avantaj, vineri, dupa primul meci al finalei Cupei Davis cu Franta, meci disputat la Lille pe un stadion de fotbal in care au intrat 27. 432 de spectatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )