Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Simona Halep a abandaonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

B1 B1,
Tenis: Simona Halep a abandaonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul. continuă pe B1

Tenis: Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului din Olanda

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al.

Simona Halep a ABANDONAT meciul de la turneul din Olanda, dupa ce a castigat primul set

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu nemtoaica Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al.

Simona Halep a abandonat meciul de la turneul din Olanda, dupa ce a castigat primul set

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu nemtoaica Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al.

Tenis: Andreea Mitu a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Wimbledon

Andreea Mitu, locul 214 WTA, a acces, marti, in turul doi al califciarilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Mitu a reusit calificarea dupa ce a invins-o in primul tur cu scorul de 7-5,.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la s-Hertoghenbosch

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al .

Simona Halep isi pastreaza locul 3 in clasamentul WTA

Chiar daca nu a evoluat in saptamana care a urmat turneului de la Roland Garros, Simona Halep si-a pastrat fara probleme locul trei in clasamentul actualizat de WTA.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Annika Beck 7-5, 2-3/ Simona Halep a abandonat din cauza unor probleme la umarul drept/ UPDATE Halep: Voi juca la Wimbledon

Simona Halep favorita numarul unu) a fost eliminata in turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch Olanda) de Annika Beck locul 55 WTA), jucatoarea noastra abandonand din cauza unor probleme la umarul drept in acel moment, Simona avea 1-0 la seturi si era condusa cu 3-2 in al doilea). UPDATE 02:20 Simona Halep spune ca accidentarea nu este grava si va juca la Wimbledon.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care va participa in aceasta saptamana la turneul de la s-Hertogenbosch, se mentine pe locul 3, cu 6. 280 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost premiata, la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o diploma de excelenta si o medalie in urma performantei realizate la turneul de la Roland Garros, la care a fost finalista.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )