Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului din Olanda

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului din Olanda

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in turul doi la s-Hertoghenbosch

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al .

Halep s-a calificat in optimi la s-Hertogenbosch. Urmeaza Annika Beck

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Hertogenbosch, ultimul pe iarba, inainte de Wimbledon. Halep, care este campioana de anul trecut pe iarba olandezilor, a invins-o cu 7-5, 6-2 pe Olga Govortova din Belarus.

Corlatean: Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc

Vicecampioana turneului Roland Garros 2014, tenismena Simona Halep, va deveni ambasador al sportului romanesc si va primi pasaportul diplomatic, pregatit deja de Ministerul Afacerilor Externe MAE), de indata ce va reveni in tara, in prima pauza competitionala, a declarat astazi ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de surse din presa.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Olga Govortsova 7-5, 6-2/ Calificare in turul doi

Simona Halep locul 3 WTA) a debutat cu o victorie in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba), jucatoarea noastra invingand-o pe Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA, sportiva venita din calificari. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. In turul doi, Simona o va intalni pe Annika Beck, din Germania.

LIVE Simona Halep, in turul 2 la Hertogenbosch (miercuri, dupa 17:30)

Simona Halep joaca in turul 2 la o zi distanta dupa ce a jucat in primul tur la Hertogenbosch. Meciul are loc miercuri dupa or 17:30, contra germancei Annika Beck.

Simona Halep, desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch

Romanca Simona Halep a fost desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), care va debuta duminica. in mansa inaugurala, Halep, numarul trei mondial, va.

Tenis: Marius Copil, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon

Marius Copil, locul 160 ATP, a acces, luni, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. in prima runda, Copil a trecut de australianul Benjamin Mitche.

Simona Halep isi va apara titlul cucerit, anul trecut, la s-Hertogenbosch

Simona Halep, cap de serie numarul 1 si locul 3 mondial, va evolua in cadrul turneului de tenis de la s-Hertogenbosch, Olanda, desfasurat intre 15 - 21 iunie. Halep isi va apara titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15.30, in turneul de la Hertogenbosch

Tenismena romanca Simona Halep 3 WTA) joaca in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15. 30, cu Olga Govortova 110 WTA) din Belarus, in cadrul turneului feminin de la s-Hertogenbosch Olanda), dotat cu premii in valoare de circa 250. 000 de dolari.

Simona Halep isi pastreaza locul 3 in clasamentul WTA

Chiar daca nu a evoluat in saptamana care a urmat turneului de la Roland Garros, Simona Halep si-a pastrat fara probleme locul trei in clasamentul actualizat de WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )