Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep isi pastreaza locul 3 in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi pastreaza locul 3 in clasamentul WTA

Chiar daca nu a evoluat in saptamana care a urmat turneului de la Roland Garros, Simona Halep si-a pastrat fara probleme locul trei in clasamentul actualizat de WTA. continuă pe Online Sport

Simona Halep isi va apara titlul cucerit, anul trecut, la s-Hertogenbosch

Simona Halep, cap de serie numarul 1 si locul 3 mondial, va evolua in cadrul turneului de tenis de la s-Hertogenbosch, Olanda, desfasurat intre 15 - 21 iunie. Halep isi va apara titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep, desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch

Romanca Simona Halep a fost desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), care va debuta duminica. in mansa inaugurala, Halep, numarul trei mondial, va.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care va participa in aceasta saptamana la turneul de la s-Hertogenbosch, se mentine pe locul 3, cu 6. 280 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep, care va participa in aceasta saptamana la turneul de la s-Hertogenbosch, se mentine pe locul 3, cu 6. 280 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni.

Studiu IRES: Fotbalul, cel mai iubit sport in Romania; Simona Halep, locul patru in clasamentul celor mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES, cel mai iubit sport si cel mai vizionat in Romania este fotbalul. Urmeaza gimnastica si tenisul de camp. Nadia Comaneci si Gica Hagi sunt vazuti drept cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4.

Tenis: Simona Halep, pe locul 1 in preferintele fanilor. Maria Sarapova, aleasa jucatoarea WTA a lunii mai

Rusoaica Maia Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat.

Maria Sharapova, jucatoarea lunii mai, iar Simona Halep, locul 1 in preferintele fanilor

WTA a anuntat, pe site-ul oficial, ca sportiva rusa Maria Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat primul.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost premiata, la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o diploma de excelenta si o medalie in urma performantei realizate la turneul de la Roland Garros, la care a fost finalista.

Simona Halep si-a aflat adversara din turneul olandezs-Hertogenbosch

Simona Halep 3 WTA) va debuta in competitia olandezas-Hertogenbosch cel mai probabil marti, in primul tur al turneului, in cadrul caruia o va intalni pe Olga Govortova 109 WTA).

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )