Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep a ABANDONAT meciul de la turneul din Olanda, dupa ce a castigat primul set

Antena3 Antena3,
Simona Halep a ABANDONAT meciul de la turneul din Olanda, dupa ce a castigat primul set

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu nemtoaica Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al. continuă pe Antena3

Simona Halep a abandonat meciul de la turneul din Olanda, dupa ce a castigat primul set

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu nemtoaica Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al.

Simona Halep a abandonat in Olanda, din cauza unei accidentari

Simona Halep n-a mai reusit sa-si apere titlul de la s-Hertoghenbosch Olanda), castigat anul trecut. Romanca s-a oprit astazi, in optimi, in partida cu Annika Beck Germania, locul 55 WTA), din cauza unei accidentari.

Tenis: Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

Tenis: Simona Halep a abandaonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15.30, in turneul de la Hertogenbosch

Tenismena romanca Simona Halep 3 WTA) joaca in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15. 30, cu Olga Govortova 110 WTA) din Belarus, in cadrul turneului feminin de la s-Hertogenbosch Olanda), dotat cu premii in valoare de circa 250. 000 de dolari.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova (dupa ora 16:30)

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 16:30.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova 1-1

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul este in direct pe Digisport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova 7-5, 3-2

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA, sportiva venita din calificari. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul este in direct pe Digisport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Annika Beck 7-5, 2-3/ Simona Halep a abandonat din cauza unor probleme la umarul drept/ UPDATE Halep: Voi juca la Wimbledon

Simona Halep favorita numarul unu) a fost eliminata in turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch Olanda) de Annika Beck locul 55 WTA), jucatoarea noastra abandonand din cauza unor probleme la umarul drept in acel moment, Simona avea 1-0 la seturi si era condusa cu 3-2 in al doilea). UPDATE 02:20 Simona Halep spune ca accidentarea nu este grava si va juca la Wimbledon.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Olga Govortsova 7-5, 6-2/ Calificare in turul doi

Simona Halep locul 3 WTA) a debutat cu o victorie in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba), jucatoarea noastra invingand-o pe Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA, sportiva venita din calificari. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. In turul doi, Simona o va intalni pe Annika Beck, din Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )