Libnet.ro
UNICEF

10:15

Madrid Open: Sportivii romani care vor evolua luni la turneul patronat de Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 Madrid Open: Sportivii romani care vor evolua luni la turneul patronat de Ion Tiriac

Tenismanul Marius Copil joaca, luni, in primul tur al probei de simplu de pe tabloul masculin de la Madrid Open, tot in primul tur, dar la dublu, urmand sa evolueze si Florein Mergea. Pe tabloul feminin de dublu joaca, luni, perechea Simona Halep/Irina Begu, dar si Monica Niculescu, in echipa cu Cristina McHale. continuă pe Hotnews

PREZENTARE Mutua Madrid Open - Fara Roger Federer si Serena Williams, dar cu Rafael Nadal din nou in forma - Simona Halep, 1000 de puncte de aparat

Castigatoare in 2016, Simona Halep ar putea deveni doar a doua jucatoare din circuitul WTA dupa Serena Williams) care isi apara titlul cucerit cu un an inainte la turneul Premier Mandatory de la Madrid. De-abia revenita dupa suspendare, Maria Sharapova a primit un wild-card, in timp ce marea absenta pe tabloul feminin de simplu va fi Serena Williams liderul mondial). La masculin, l-am regasit pe Rafael Nadal castigator deja la Monte Carlo si Barcelona), in timp ce Roger Federer a preferat sa se menajeze si nu va participa la turneul patronat de Ion Tiriac. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a Mutua Madrid Open.

Seara trista pentru romanii de la Madrid Open. Niculescu, invinsa de Wozniacki, Tecau, eliminat in primul tur la dublu

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki, pozitia 11 in clasamentul mondial, in primul tur la Madrid Open.

Reinscrierile in invatamantul prescolar vor incepe luni, inscrierile din 22 mai

Reinscrierile copiilor in invatamantul prescolar vor incepe luni, iar inscrierile din 22 mai, informeaza MEN, via Agerpres.

Incurajat de victoria lui Macron, Parisul isi inteteste eforturile de a aduce marile banci care vor pleca din Londra dupa Brexit

Victoria lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta si planurile sale de a face reforme structurale vor avea o contributie pozitiva la eforturile Parisului de a atrage banci si companii de servicii financiare care vor sa isi transfere operatiunile din Marea Britanie din cauza Brexit, a declarat luni seful organizatiei de lobby Paris Europlace, Arnaud de Bresson, potrivit Reuters, citata de News. ro.

Cozmin Gusa, presedintele federatiei de judo: Medaliatii cu aur din Malta vor fi recompensati financiar

Presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa, a firmat, pentru postul Realitatea TV, ca sportivii romani care au castigat medalii de aur la Campionatul European de Judo Kata desfasurat in Malta vor fi recompensati financiar.

Top 10 orase de pe glob in care vor sa traiasca tinerii sub 30 de ani

Tinerii sub 30 de ani vor sa traiasca in orase mari, scumpe, in dauna unei vieti in suburbie, conform Business Insider. Publicatia prezinta rezultatele Nestpick, site de imobiliare care a pus bazele Clasamentului oraselor din perspectiva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )