Libnet.ro
UNICEF

15:00

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristina Pliskova in primul tur al competitiei

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) o va intalni in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid pe Kristina Pliskova Cehia - locul 58 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri.

WTA Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi - Victorie in fata Elenei Vesnina

Irina-Camelia Begu 29 WTA) a invins-o, sambata, pe Elena Vesnina Rusia), cap de serie numarul 12 si locul 13 in ierarhia mondiala, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristyna Pliskova 6-1, 6-2/ Halep, fara emotii in turul doi

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a dominat de-o maniera categorica partida disputata impotriva Kristynei Pliskova locul 58 WTA), adjudecandu-si victoria dupa numai 58 de minute. A patra jucatoare a lumii s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-2, si s-a calificat astfel in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni in turneul de dublu de la Madrid, unde vor juca in jurul orei 14:30 contra perechei formata din Abigail Spears SUA) si Katarina Srebotnik Slovenia), potrivit Me.

WTA: Simona Halep, printre principalele favorite la castigarea trofeului de la Madrid - Pare o noua jucatoare pe zgura

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) se afla printre principalele favorite la castigarea turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, care se desfasoara in perioada 7-14 mai 2017. Suprafata de joc zgura) este principalul avantaj al jucatoarei din Romania, se arata pe site-ul oficial al WTA.

PREZENTARE Mutua Madrid Open - Fara Roger Federer si Serena Williams, dar cu Rafael Nadal din nou in forma - Simona Halep, 1000 de puncte de aparat

Castigatoare in 2016, Simona Halep ar putea deveni doar a doua jucatoare din circuitul WTA dupa Serena Williams) care isi apara titlul cucerit cu un an inainte la turneul Premier Mandatory de la Madrid. De-abia revenita dupa suspendare, Maria Sharapova a primit un wild-card, in timp ce marea absenta pe tabloul feminin de simplu va fi Serena Williams liderul mondial). La masculin, l-am regasit pe Rafael Nadal castigator deja la Monte Carlo si Barcelona), in timp ce Roger Federer a preferat sa se menajeze si nu va participa la turneul patronat de Ion Tiriac. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a Mutua Madrid Open.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 8

Simona Halep ocupa in aceasta saptamana locul 8 in ierarhia WTA, aceasta cadere de patru pozitii fiind tradusa astfel: jucatoarea noastra a pierdut punctele obtinute in 2016 la competitia patronata de Ion Tiriac a castigat Mutua Madrid Open) din cauza faptului ca turneul a avut loc cu o saptamana mai devreme anul trecut. Desi nu mai evolueaza in circuit, Serena Williams este lider si in aceasta saptamana, americanca fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

Simona Halep a invins in 57 de minute in primul tur al turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a treia favorita, a invins-o in doar 57 de minute pe Kristyna Pliskova Cehia), cu 6-1, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid.

Simona Halep debuteaza duminica in turneul de la Madrid. De la ce ora va juca sportiva in varsta de 25 de ani

Jucatoarea de tenis Simona Halep, detinatoarea trofeului, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va debuta duminica la Madrid Open, competitie organizata de Ion Tiriac, urmand sa o intalneasca in primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, pozitia 58 in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )