Libnet.ro
UNICEF

10:45

Teodor Melescanu, asezat in bancile PSD din Senat, desi este membru ALDE. Daca schimba tabara si formal, grupul lui Tariceanu din Camera superioara este desfiintat

B1 B1,
Teodor Melescanu, asezat in bancile PSD din Senat, desi este membru ALDE. Daca schimba tabara si formal, grupul lui Tariceanu din Camera superioara este desfiintat

Teodor Melescanu, membru ALDE, dar propus de PSD pentru sefia Senatului, s-a asezat in bancile rezervate social-democratilor din Camera superioara a Parlamentului, in cadrul sedintei de miercuri. in. continuă pe B1

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu, sustinut de PSD la sefia Senatului

Lovitura uriasa pentru partidul condus de Calin Popescu Tariceanu. Surse PSD citate de Antena 3 spun ca Teodor Melescanu va fi noul presedinte al Senatului, dupa ce cele doua parti s-au.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Teodor Melescanu: Exista si retineri foarte multe. Nu toti colegii ma sustin pentru conducerea Senatului. Sa vedem care va fi votul

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu, propus de PSD sa preia functia de presedinte al Senatului, a declarat luni ca a discutat despre acest subiect cu grupul de senatori ai ALDE, iar in randul colegilor.

Votul pentru sefia Senatului va fi dat marti, 10 septembrie. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu, in cursa

Senatorii vor vota succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in plenul de marti, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent. in cursa sunt Ion Popa din partea ALDE, Alina Gorghiu din partea PNL si Teodor Melescanu, propus de PSD.

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag in plenul Senatului

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Traian Basescu, despre Teodor Melescanu: Este cea mai mizerabila propunere care se putea face, e ca si cum ai pune un ratoi, o curca in fruntea Senatului

Europarlamentarul PMP Traian Basescu califica propunerea PSD ca Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului, drept cea mai mizerabila propunere care se putea face. in acest context, fostul sef al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )