Libnet.ro
UNICEF

22:30

Terenul pentru care Gheorghe Stelian a fost despagubit, mai scump decat un conac in Manhattan

B1 B1,
Terenul pentru care Gheorghe Stelian a fost despagubit, mai scump decat un conac in Manhattan

DNA mentioneaza in rechizitoriul din dosarul Alinei Bica prin care au fost trimisi in judecata fostii membri ai comisiei din ANRP care l-au despagubit pe omul de afaceri Gheorghe Stelian, ca terenul acestuia a. continuă pe B1

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici.

Atacuri asupra unei organizatii pentru apararea drepturilor omului din Cecenia: Mai multe cladiri au fost incendiate

Una dintre putinele organizatii pentru apararea drepturilor omului din Cecenia a fost atacata weekend-ul trecut, mai multe cladiri fiind incendiate si militanti perchezitionati, informeaza AFP. Comitetul.

Viata crunta de antrenor: Rednic a povestit care au fost cele mai frumoase si cele mai urate cinci minute din cariera sa

Dupa CV, e printre tehnicienii foarte buni din Romania. Din cauza caracterului insa, a fost poreclit Strambu. Chiar si asa, la un moment dat, Rednic a avut parte de un tratament nemeritat, care l-a marcat profund.

Vanzarile Call of Duty Advanced Warfare au fost mult mai slabe decat jocul de anul trecut

Desi se credea ca va depasi toate recordurile de popularitate, Call of Duty Advanced Warfare s-a vandut mult mai slab decat s-au asteptat producatorii. Fara exceptie, creatiile din seria Call of Duty se vand capainea calda. Fiecare joc pare ca se comercializeaza mai rapid decat cel lansat cu un an inainte si, tocmai din acest motiv, realizarea lor costa din ce in ce mai mult. Surpriza negativa a iesit la iveala printr-un studiu recent al celor de la NPD. Acestia [].

Care era dosarul lui Ioan Niculae, pentru care a dat o spaga de 3,5 milioane euro

Personaj-cheie al regimului Basescu, Ioan Niculae, cu o avere de 1,1 miliarde de euro, a fost acuzat pentru subminarea economiei nationale, iar acesta i-ar fi dat fostei sefe DIICOT, Alina Bica, o spaga de 3,5.

Afacerea pentru care Craciunul este non-stop: globurile de la Cluj ajung in toata lumea

Pentru familia Turcu din Cluj-Napoca sarbatoarea Craciunului nu dureaza doar trei zile, ci 365 de zile. Din mica fabrica infiintata in urma cu 20 de ani pleaca in toate colturile lumii globuri si ornamente fara de care cea mai asteptata perioada din an.

Hagi stie motivul pentru care romanii nu se adapteaza in strainatate

Gica Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat ca jucatorii romani nu sunt concentrati tot timpul si din acest motiv nu se adapteaza in campionatele straine. Mai mult, Hagi este de parere ca fotbalistii romani ar trebui sa invete sa joace colectiv.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )