Libnet.ro
UNICEF

17:00

Teroristii tinuti in inchisorile CIA din Bucuresti erau rasplatiti cu Harry Potter si Snickers pentru informatiile date

B1 B1,
Teroristii tinuti in inchisorile CIA din Bucuresti erau rasplatiti cu Harry Potter si Snickers pentru informatiile date

Fosti oficiali ai Statelor Unite au declarat ca Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA s-a folosit de o cladire guvernamentala din Bucuresti ca sediu al unei inchisori secrete pentru detinutii suspecti. continuă pe B1

Zece exemple de tortura din inchisorile CIA:de la simularea inecului la hranirea rectala

Rezumatul de 480 de pagini al unui raportului lung de peste 6. 000 de pagini, realizat de o comisie din cadrul Senatul SUA, privind inchisorile Agentiei Centrale de Informatii CIA)din lume, contin in detalii grotesti referitoare la metodele de tortura aplicate detinutilor.

Pilotul elicopterului prabusit langa Sibiu a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Gabriel Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit langa Sibiu la sfarsitul lunii noiembrie, a murit, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti. El fusese supus la mai multe interventi chirurgicale dupa.

MONSTRUL ascuns dupa cortina Americii. Ce se intampla in inchisorile CIA intrece orice limita a imaginatiei

CIA a folosit tortura ca instrument de interogare in inchisori secrete, printre care si cea din tara noastra. Este concluzia principala a raportului publicat de Senatul Statelor Unite ale Americii.

Departamentul de Stat nu stia de inchisoarea CIA din Romania

CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, autoritatile de la Bucuresti cerand in 2006 inchiderea centrului de detentie, rezulta.

Ion Iliescu, despre inchisoarea CIA din Romania: Nu am avut cunostinta de asa ceva

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat ca nu a avut cunostinta despre existenta unei inchisoari a CIA in Romania, relateaza Gandul. in acelasi timp, el a spus ca poate comenta asupra centrului de detentie.

Dosarul de coruptie din Timis: procurorii fac perchezitii la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete

Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti si opt judete din tara, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.

Ivan Patzaichin, sarbatorit la Teatrul National din Bucuresti la implinirea a 65 de ani

Unul dintre cei mai valorosi sportivi romani din toate timpurile, fostul canoist, Ivan Patzaichin, a fost sarbatorit la Teatrul National, cu prilejul implinirii a 65 de ani. Sportivi, oameni politici, artisti si.

Papalekas a achizitionat o noua cladire de birouri din Bucuresti cu 46 milioane de euro

Compania Globalworth, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a achizitionat o noua cladire de birouri in Bucuresti, printr-o tranzactie de 46 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )