Libnet.ro
UNICEF

21:30

Test Drive Wall-Street: Renault Captur, un smartphone pe roti, in doua culori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: Renault Captur, un smartphone pe roti, in doua culori

Renault a lansat anul acesta crossoverul Captur, model prin care face trecerea spre noua tendinta, masini personalizate si orientate spre conectivitate. continuă pe Wall-Street Ro

Niveluri record pe Wall Street, datorita reformelor anuntate in China

Wall Street a inceput prima sedinta de tranzactionare a saptamanii in crestere, iar indicii Standard and Poor's 500 si Dow Jones au atins niveluri record, datorita optimismului provocat de reformele anuntate de China, potrivit Bloomberg.

TOP: destinatiile pe care nu trebuie sa le ratezi in 2014

Daca te gandest deja la vacanta pentru anul viitor si nu stii inca ce sa alegi, Wall-Street. ro iti prezinta destinatiile anului 2014, potrivit Lonely Planet.

Top: 10 tari in care studentii au cele mai mari asteptari salariale

Tinerii stiu ce vor si au planuri concrete in ceea ce priveste cariera lor inca din anii facultatii, iar asta o arata un studiu realizat de Universum pe tema asteptarilor salariale ale studentilor dupa absolvire. Wall-Street. ro iti prezinta tarile in.

Cele mai mai frumoase cladiri care gazduiesc banci

Institutiile bancare tin la imaginea lor si chiar daca mediul economic este inca instabil, dorintele bancilor de a construi cladiri extravagante nu au fost stinse in totalitate. Wall-Street. ro iti prezinta cinci dintre cele mai frumoase sedii de banci.

Wall Street, impulsionata de preluarea Fed de catre Janet Yellen

Wall Street a finalizat ultila sedinta de tranzactionare a saptamanii in urcare. Indicii Dow Jones si S and P 500 au atins noi recorduri, pe fondul impulsului generat de Janet Yellen, care a preluat conducerea Fed Banca Centrala a SUA), potrivit brokerilor americani, citati de presa internationala.

Impulsionata de Yellen, bursa Wall Street continua sa creasca

Wall Street a inchis vineri in crestere, Dow Jones si SP 500 atingand noi recorduri datorita impulsului dat de Janet Yellen, cea care a preluat conducerea Bancii Centrale Americane.

The Big Four ai electroIT-ului romanesc, Black Friday pe 22 noiembrie

Cei mai mari patru retaileri electroIT din Romania, Altex , Domo , Flanco si eMag. ro vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie. Desi nu au confirmat oficial, surse din piata au declarat pentru Wall-Street. ro ca si retailerul fondat de Dan Ostahie.

Top On The Move: GSK, Hochland si Dacia anunta schimbari de top

Companiile nu s-au speriat de vremea rea si au anuntat schimbari importante in management. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Castiga 5 invitatii la cel mai important eveniment de retail al anului

Sunteti pasionati de retail si FMCG? Wall-Street. ro va ofera 5 invitatii la retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din industria de retail si bunuri de larg consum. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele.

Coreea de Nord pregateste un nou test nuclear

Regimul stalinist din Coreea de Nord este pregatit sa efectueze un nou test nuclear, desi nu au fost depistate inca semnale privind iminenta acestuia, anunta Ministerul sud-coreean al Apararii, citat de agentia Yonhap.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1922 seconds )