Libnet.ro
UNICEF

10:30

The Interview a devenit cel mai profitabil film lansat online din istoria studiourilor Sony, desi initial se credea ca va fi un esec

Adevărul Adevărul,
The Interview a devenit cel mai profitabil film lansat online din istoria studiourilor Sony, desi initial se credea ca va fi un esec

Controversatul film The Interview, comedia despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un care a provocat o disputa diplomatica intensa intre regimul de la Phenian si Washington, a devenit cea mai profitabila productie lansata online din istoria studiourilor Sony Pictures Entertainment, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i.

Ce film a obtinut cel mai mare succes din toate timpurile in box office-ul romanesc

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, lansat pe 19 decembrie in cinematografele din Romania, a avut peste 148. 000 de spectatori in weekend-ul premierei si incasari de peste 869. 000 de dolari. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun opening weekend din Romania din toate timpurile.

Filmul The Interview a adus 15 milioane de dolari din vanzari online si 2,8 milioane din proiectia in cinematografe

Filmul The Interview, care trateaza satiric o fictiva tentativa de asasinat asupra liderului nord-coreean Kim Jong-un, a adus 15 milioane de dolari din vanzari online si inchirieri pe internet in timpul weekendului, ceea ce face din aceasta comedie controversata filmul online numarul unu al studiourilor Sony Picture din toate timpurile, relateaza DPA, citata de Agerpres.

The Interview a atras multi spectatori americani, care au salutat libertatea de exprimare

The Interview, filmul produs de studiourile Sony Pictures despre un complot fictiv ce viza asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-un, a fost proiectat in peste 300 de cinematografe americane in prima zi de Craciun si a atras un numar mare de.

Claudia Pavel (Cream) a primit cel mai frumos cadou de Craciun!

Claudia Pavel Cream) a primit cel mai frumos cadou posibil de la Mos Craciun. Nu insa anul acesta, ci in urma cu doi ani. Iata care este cadoul ce i-a provocat cea mai mare bucurie artistei! .

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

HARTA INTERACTIVA Bilantul autostrazilor in 2014: 50 km deschisi circulatiei - cel mai slab an din ultimii patru. Urmeaza un 2015 si mai slab. Vezi evolutia retelei de autostrazi estimata pana in 2016

Romania a reusit anul acesta sa deschida circulatiei 50 de kilometri de autostrada, si aceia nefinalizati complet, cu probleme si cu mari intarzieri. Practic, anul ce tocmai se incheie devine cel mai slab la capitolul autostrazi din ultimii patru, iar in 2015 recordul negativ are toate sansele sa fie doborat si Romania sa inaugureze sub 25 de kilometri de autostrada. Rezultatele dezamagitoare vin dupa ce in 2013 autoritatile nu au reusit sa deschida nici un santier nou de autostrada, iar in cazul multor licitatii procedurile au fost tergiversate nepermis de mult. De notat, tot ce s-a inaugurat anul acesta, tot ce se va inaugura anul urmator si jumatate din ce se va deschide in 2016 sunt proiecte demarate dinaintea guvernarilor Ponta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )