Libnet.ro
UNICEF

15:00

The New York Times: Ce se intampla in Irak dupa uciderea arhitectului influentei iraniene in aceasta tara

Adevărul Adevărul,
The New York Times: Ce se intampla in Irak dupa uciderea arhitectului influentei iraniene in aceasta tara

SUA l-au ucis pe arhitectul influentei dominante a Iranului in Irak, generalul Qassim Suleimani, potrivit descrierii New York Times care a luat pulsul a ceea ce se intampla in Irak dupa ce liderul iranian a fost atacat si eliminat pe pamant irakian. continuă pe Adevărul

Articol in New York Times despre un cutremur in Romania! Raed Arafat: Singura solutie ramane interventia din timp asupra cladirilor cu probleme si consolidarea lor!

New York Times a scris un articol in care analizeaza scenariul unui cutremur puternic ca cel din Albania si efectele pe care acesta l-ar avea asupra unor tari precum Romania sau Bulgaria. Raed Arafat nu a.

Digi 24: Analiza New York Times: Australia ar putea deveni un veritabil Cernobil climatic

Australia este, in aceste zile, un veritabil ground zero al unei catastrofe climatice in plina desfasurare. Renumita Mare Bariera de Corali e pe moarte, padurile inscrise pe Lista Patrimoniului Universal UNESCO ard, mai multe orase au ramas sau sunt pe cale sa ramana fara apa.

Echipa de fotbal a SUA si-a anulat un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea lui Qasem Soleimani

Echipa nationala de fotbal a SUA si-a anulat, din motive de securitate, un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea generalului iranian Qasem Soleimani, informeaza BBC.

MAE transmite o avertizare de calatorie in Irak dupa uciderea generalul Qassem Soleimani:Are loc o escaladare a tensiunilor in zona Orientului Mijlociu

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt absolut necesare in Irak, avand in vedere escaladarea tensiunilor in zona Orientului Mijlociu, generata de ultimele evenimente din aceasta tara.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP.

Preturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2 dolari pe baril, iar cotatiile aurului, yenului si obligatiunilor considerate sigure au urcat la randul lor, in urma atacului aerian american din Irak in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, care a amplificat tensiunile dintre Statele Unite si Iran, transmite Reuters.

Dupa uciderea generalului Soleimani, sangerosul lider siit Moqtada Sadr si-a reactivat miliitiile care au semanat teroare in randurile soldatilor americani

Turbulentul lider siit Moqtada Sadr a dat vineri ordin combatantilor sai din Armata lui Mehdi sa tina aproape, reactivand astfel o militie oficial destructurata in urma cu aproape un deceniu si care a semanat teroare in randurile soldatilor americani in Irak, informeaza AFP.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )