Libnet.ro
UNICEF

06:30

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion. continuă pe Wall-Street Ro

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

New York Times: Europa esueaza in gestionarea crizei imigrantilor. Refugiatii continua sa inunde UE, dand nastere la disperare si confuzie

Esecul Europei macar de a schita o solutie unica la criza imigrantilor intensifica disperarea si confuzia de-a lungul Uniunii si creeaza animozitate in natiunile europene si asiatice, noteaza New York Times, intr-o analiza despre criza imigrantilor din Europa.

Surse: Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, la New York

Klaus Iohannis se va intalni, la finalul lunii septembrie, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care seful statului o va face la New York.

Designerul Dorin Negrau i-a adus un omagiu Reginei Maria la New York: imprimeuri cu scene rurale si motive transilvanene

Designerul roman Dorin Negrau a fost apreciat la Saptamana Modei de la New York, unde si-a prezentat colectia de primavara-vara 2016. Negrau a pus in scena un spectacol romantic si plin de feminitate, pozitionand in prim-plan portul traditional, adaptat tendintelor curente.

webPR: Mark Meyer, presedintele Camerei de Comert Romano-americane:Demnitarii romani sa vina la New York pentru promovarea comertului si investitiilor, nu pentru cumparaturi si cluburi de jazz!

Romania nu era deosebit de vizibila nici pe radarul guvernului american, nici pe cel al lumii afacerilor. Cand cei mai multi americani se gandeau la Romania in acea vreme, le veneau in minte Dracula, Ceausescu si orfanii napastuiti. Dupa 25 de ani insa, ei vad un aliat loial, o natiune de oameni prietenosi, in continuare pe contele Dracula - din fericire pentru viitorul turismului - si, mai recent, o tara care a atacat in sfarsit coruptia oficialitatilor. Cu alte cuvinte, Romania a evoluat intr-o pozitie atragatoare pentru vizite si oportunitati de investitii. Cu toate ca problemele politice din jurul Ucrainei au afectat investitiile americane in regiune, nu exista o ingrijorare specifica cu privire la Romania. Totusi, noua atitudine nu este corespunzator evidentiata in statisticile privind investitiile si comertul dintre SUA si Romania. Aceasta se intampla deoarece multe investitii americane sunt facute din alte tari, de entitati integral detinute de firme sau cetateni americani. , a declarat Mark Meyer, presedintele Camerei de Comert Romano-americane intr-un interviu acordat Ager Press.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )