Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Paleologu, despre rezultatul obtinut la alegeri: Am castigat competitia de inaltime la pitici! Nu revin in PNL decat cu covorul rosu si ca presedinte al partidului (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu, despre rezultatul obtinut la alegeri: Am castigat competitia de inaltime la pitici! Nu revin in PNL decat cu covorul rosu si ca presedinte al partidului (VIDEO)

Am castigat competitia de inaltime la pitici, fapt ce e pentru mine doar o slaba consolare, a declarat, pentru B1 TV, Theodor Paleologu. Acesta a candidat ca independent la alegerile parlamentare de. continuă pe B1

Elena Udrea, Remus Cernea si Theodor Paleologu au pierdut alegerile parlamentare. Cei trei candidati independenti nu au atins pragul necesar de voturi

Candidatii independenti Elena Udrea, Remus Cernea si Theodor Paleologu, care si-au depus candidatura pentru un mandat de deputat in Bucuresti, au pierdut alegerile, arata sondajele dupa centralizarea a 99% din voturi, obtinand voturi sub pragul minim al pragului electoral.

Budapesta jubileaza. Rezultatul obtinut de UDMR la alegeri, motiv de bucurie pentru partidele din Ungaria

Politicienii de la Budapesta jubileaza dupa terminarea alegerilor parlamentare din Romania. Partidele politice din Ungaria s-au aratat incantate de rezultatul de peste 6% pe care l-a obtinut la.

Elena Udrea, despre esecul din alegeri: O sa-mi gasesc un proiect privat in care o sa fac cu totul altceva. Probabil ca domnul Dragnea va fi premier(VIDEO)

Elena Udrea a facut luni dimineata primele declaratii despre esecul sau in alegerile parlamentare. Aflata la instanta, Udrea a precizat ca se gandeste sa lucreze de acum inainte in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )