Libnet.ro
UNICEF

08:45

TIFF New York Fashion Week: cine a fost in lumina reflectoarelor?

ADPM ADPM,
TIFF New York Fashion Week: cine a fost in lumina reflectoarelor?

Doua evenimente majore capteaza atentia presei, zilele acestea: Saptamana Modei de la New York si Festivalul de Film de la Toronto. Aflat in plina desfasurare, TIFF a reunit cele mai atragatoare vedete din lumea filmului, care si-au etalat tinutele elegante pe covorul rosu. Continue reading . continuă pe ADPM

Victoria Beckham, succes rasunator la New York Fashion Week! Noua ei colectie a impresionat-o pana si pe Anna Wintour!

Duminica trecuta, Victoria Beckham si-a prezentat cea mai recenta colectie printr-un fashion show de exceptie in cadrul New York Fashion Week, reusind astfel s-o impresioneze placut pana si pe temuta Anna Wintour, redactor sef al revistei Vogue. Parte din succesul Victoriei i se datoreaza si micutei Harper, fiica in varsta de doi ani a fostei Posh Spice si a lui David Beckham, cea despre care se spune ca este talismanul norocos al mamei sale. Continue reading .

Donna Karan a prezentat colectia de primavara 2014 in cadrul New York Fashion Week!

Donna Karan si-a prezentat colectia vestimentara de primavara 2014 in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente fashion din lume New York Faashion Week. Linia adresata femeii moderne si sofisticate s-a bucurat de numeroase aprecieri, iar combinatiile inedite de materiale, texturi si print-uri au surprins extrem de placut. Continue reading .

Strigator la cer! Vezi ce s-a intamplat cu cadavrul unei femei, la o casa funerara din New York

O femeie din Brooklyn, New York, vrea sa dea in judecata casa funerara unde a fost pregatit pentru inmormantare cadavrul mamei sale. Pamela Johnson 46 de ani) a luat aceasta decizie dupa ce a primit un email.

Cursa pentru cea mai importanta primarie din SUA. Bill de Blasio a castigat alegerile primare democrate pentru New York (estimari)

Democratul Bill de Blasio a castigat, marti, la New York, cursa din partidul sau pentru alegerile de primar al orasului, programate in noiembrie, fiind acum favorit pentru a-l inlocui pe Michael Bloomberg. Cel care s-a prezentat ca anti-Bloomberg a castigat 40,2% din voturile democratilor, dupa centralizarea rezultatelor din 97% din sectiile de votare.

New York: Alegeri primare pentru inlocuirea lui Michael Bloomberg

Locuitorii din New York participa, marti, la scrutinul prin care isi desemna noul primar. Acestia voteaza pentru aproximativ 10 democrati si republicani, dintre care doi se vor infrunta pe 5 noiembrie pentru .

Adam Selman, designerul tinutelor Rihannei, a expus pe podiumurile de la New York prima sa colectie vestimentara

Adam Selman, cel care creeaza tinutele solistei americane Rihanna, si-a facut debutul in cadrul Saptamanii Modei de la New York cu o colectie de avangarda. Tanarul designer a incercat sa impresioneze industria americana cu piese pentru garderoba feminina iesite din comun.

FOTO Anna Wintour, clonata la Saptamana Modei de la New York

Un designer britanic a fost dur criticat pentru colectia sa inspirata din stilul si personalitatea Annei Wintour, redactorul-sef al publicatiei Vogue.

FOTO Prezentarea care a starnit indignare la Saptamana Modei de la New York

Un designer britanic a fost dur criticat pentru colectia sa inspirata din stilul si personalitatea Annei Wintour, redactorul-sef al publicatiei Vogue.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )