Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tiger Woods, primele declaratii dupa ce a fost arestat! Si eu am asteptari mai mari de la mine

Antena3 Antena3,
Tiger Woods, primele declaratii dupa ce a fost arestat! Si eu am asteptari mai mari de la mine

Tiger Woods sustine ca arestarea sa, in apropiere de locuinta sa din Florida, s-a datorat unei reactii neasteptate la medicamentele care ii sunt administrate, si nu pentru ca ar fi. continuă pe Antena3

Tiger Woods a fost arestat! Vestea a picat ca un trasnet in lumea sportului

Tiger Woods a fost arestat, dupa ce a fost prins la volan sub influenta unor substante interzise, scrie presa internationala. Americanul,clasat ani de-a randul pe locul 1 in topul celor mai buni.

Tiger Woods a fost arestat in Florida. Fostul sportiv, acuzat ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (FOTO)

Tiger Woods a fost arestat luni dimineata in Florida. Fostul jucator de golf numarul 1 in lume a fost gasit conducand sub influenta alcoolului, potrivit CNN. Tiger Woods a fost arestat.

Sportivul Tiger Woods, arestat. Politia din Florida l-a retinut pentru conducere sub influenta alcoolului

Jucatorul american de golf Tiger Woods a fost retinut, cateva ore, de autoritatile din Florida, fiind prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat, luni, USA Today, potrivit Mediafax.

Tiger Woods explica de ce a fost retinut de politia din Florida: Nu a fost alcoolul

Jucatorul de golf Tiger Woods retinut, luni, de politia din Florida sub suspiciunea ca ar fi condus sub influenta alcoolului, a explicat ca avut o reactie neasteptata cauzata de medicamente prescrise.

Tiger Woods: Ceea ce s-a intamplat nu a avut legatura cu alcoolul, a fost o reactie neasteptata a organismului la medicamente luate cu reteta

Jucatorul de golf Tiger Woods, retinut cateva ore in Florida, luni, pentru conducere sub influenta alcoolului, a declarat ca nu a condus baut, ci organismul sau a avut o reactie neasteptata la medicamente luate cu reteta, informeaza bbc. com.

Tiger Woods, retinut de politie pentru conducere sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Jucatorul de golf Tiger Woods a fost retinut luni dimineata in Florida, sub acuzatia ca a condus un vehicul sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie Reuters, care citeaza presa americana.

Simona Gherghe, primele declaratii despre fetita sa de cand a fost externata din spital: Totul e minunat, nu am cuvinte! (FOTO)

Dupa ce s-a ocupat o vreme indelungata doar de cariera sa in televiziune si a ajuns exact unde si-a dorit, Simona Gherghe a hotarat ca este timpul sa se aseze la casa sa, astfel ca s-a.

GALERIE FOTO. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 de la Roland Garros. Primele declaratii ale romancei, in exclusivitate pentru Rl |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

Sorana Carstea 67 WTA) a intrat in forta pe tabloul principal, dupa ce a spulberat-o in 59 de minute pe Shuai Peng China, 39 WTA).

Digi a anuntat primele rezultate dupa listarea la bursa. Veniturile au urcat la 164,9 mil.euro, in T1

Compania Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a anuntat marti primele rezultate financiare dupa listarea la bursa. Astfel, Digi a afisat un profit net trimestrial la.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )