Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tiger Woods explica de ce a fost retinut de politia din Florida: Nu a fost alcoolul

România Liberă România Liberă,
Tiger Woods explica de ce a fost retinut de politia din Florida: Nu a fost alcoolul

Jucatorul de golf Tiger Woods retinut, luni, de politia din Florida sub suspiciunea ca ar fi condus sub influenta alcoolului, a explicat ca avut o reactie neasteptata cauzata de medicamente prescrise. continuă pe România Liberă

Sportivul Tiger Woods, arestat. Politia din Florida l-a retinut pentru conducere sub influenta alcoolului

Jucatorul american de golf Tiger Woods a fost retinut, cateva ore, de autoritatile din Florida, fiind prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat, luni, USA Today, potrivit Mediafax.

Tiger Woods a fost arestat in Florida. Fostul sportiv, acuzat ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (FOTO)

Tiger Woods a fost arestat luni dimineata in Florida. Fostul jucator de golf numarul 1 in lume a fost gasit conducand sub influenta alcoolului, potrivit CNN. Tiger Woods a fost arestat.

Tiger Woods a fost arestat! Vestea a picat ca un trasnet in lumea sportului

Tiger Woods a fost arestat, dupa ce a fost prins la volan sub influenta unor substante interzise, scrie presa internationala. Americanul,clasat ani de-a randul pe locul 1 in topul celor mai buni.

Tiger Woods, retinut de politie pentru conducere sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Jucatorul de golf Tiger Woods a fost retinut luni dimineata in Florida, sub acuzatia ca a condus un vehicul sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie Reuters, care citeaza presa americana.

Tiger Woods: Ceea ce s-a intamplat nu a avut legatura cu alcoolul, a fost o reactie neasteptata a organismului la medicamente luate cu reteta

Jucatorul de golf Tiger Woods, retinut cateva ore in Florida, luni, pentru conducere sub influenta alcoolului, a declarat ca nu a condus baut, ci organismul sau a avut o reactie neasteptata la medicamente luate cu reteta, informeaza bbc. com.

Tiger Woods, primele declaratii dupa ce a fost arestat! Si eu am asteptari mai mari de la mine

Tiger Woods sustine ca arestarea sa, in apropiere de locuinta sa din Florida, s-a datorat unei reactii neasteptate la medicamentele care ii sunt administrate, si nu pentru ca ar fi.

Acuzatiile impotriva agentul de politie de la Serviciul de Ordine Public, care a fost retinut pentru 24 de ore

Gabriel Negoita, agent de politie la ordine publica in cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu, a fost retinut pentru 24 de ore pentru patru infractiuni de luare de mita.

Un politist gorjean a fost retinut dupa o ancheta DGA

Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj a fost retinut, pentru 24 de ore, in urma unei anchete a Directiei Generale Anticoruptie.

Fostul deputat Sebastian Ghita ar putea fi judecat in Romania pentru detinere de acte false, infractiune pentru care a fost retinut in Serbia

Fostul deputat Sebastian Ghita ar putea fi judecat in Romania pentru detinere de acte false, dupa ce Judecatoria Belgrad a suspendat dezbaterile, pana cand Curtea Suprema din Serbia va da un verdict in privinta extradarii.

FOTO. Alerta de securitate la Londra. Un teatru de pe malul Tamisei a fost evacuat. Politia a anuntat ca a fost vorba de o alarma falsa

Un teatru de pe malul Tamisei, din Londra, a fost evacuat de urgenta, dupa ce autoritatile au fost alertate cu privire la o posibila amenintare cu bomba. Este vorba despre Teatrul Old Vic. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )