Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titus Corlatean, MAE: Repatrierea victimelor, posibila datorita omeniei autoritatilor din Muntenegru

Antena3 Antena3,
Titus Corlatean, MAE: Repatrierea victimelor, posibila datorita omeniei autoritatilor din Muntenegru

Repatrierea romanilor din Muntenegru a fost posibila datorita corectitudinii si omeniei autoritatilor din aceasta tara, a declarat ministrul de Externe Titus Corlatean, in editia speciala a emisiunii. continuă pe Antena3

Titus Corlatean, MAE: Familiile nu mai pot astepta. incepand de maine dimineata rudele vor fi instiintate

Am cerut presedintelui Republicii Muntenegru sa accelereze procedurile de identificare a victimelor, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita Muntenegru), acolo unde cel putin 18.

Vasile Blaga cere demisia ministrului de Externe Titus Corlatean, pe care il acuza de incompetenta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, cere in numele PDL demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, pentru incompetenta si modul in care a gestionat situatia accidentului din Muntenegru.

Vasile Blaga: Cerem demisia imediata a lui Titus Corlatean, pentru incompetenta si lipsa de procedura la nivelul MAE

Prsedintele PDL, Vasile Blaga, cere, in numele PDL, demisia ministrului de Externe, itus Corlatean, pentru incompetenta si modul in care a gestionat situatia accidentului din Muntenegru.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Mesajul de condoleante al lui Titus Corlatean.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a transmis, luni, un mesaj de condoleante familiilor victimelor accidentului din Muntenegru, anunta un comunicat de presa al MAE, remis Romania Libera. Doresc sa exprim profunda compasiune pentru familiile romanilor decedati in urma tragicului accident din Muntenegru. Suntem alaturi de acestia si ne preocupam sa ii sprijinim pentru a trece peste aceste momente deosebit de grele, a declarat Titus Corlatean, potrivit comunicatului. Alaturi .

Corlatean: MAE si-a facut datoria

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat luni ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatea din Muntenegru. Corlatean a adaugat ca, in Romania, vor exista intotdeauna voci care vor specula, insa autoritatile romane si-au facut datoria.

Titus Corlatean face declaratii despre accidentul din Muntenegru

Ministrul de externe Titus Corlatean va vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: in functie de evaluarea medicilor, o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, in luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean: in functie de evaluarea medicilor , o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: Exista inca doua persoane care nu pot fi identificate

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )