Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toader despre completele de la Curtea Suprema: Judecatorii trebuie sa aplice legile, nu sa se substituie in legiuitor

Adevărul Adevărul,
Toader despre completele de la Curtea Suprema: Judecatorii trebuie sa aplice legile, nu sa se substituie in legiuitor

Judecatorii trebuie sa aplice legile in integralitatea lor si nu se pot substitui legiuitorului, aducand modificari acestora, a declarat vineri, la Suceava, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, referitor la decizia Colegiului de Conducere al iCCJ privind organizarea completelor de cinci judecatori. continuă pe Adevărul

Candidatura lui Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, sustinuta de Comisia judiciara a Senatului american

Candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema Brett Kavanaugh a obtinut vineri o victorie - un prim vot, in Comisia judiciara a Senatului, care deschide astfel calea unui vot final in vederea confirmarii sale in sesiune plenara, in pofida acuzatiilor de abuz sexual care-l vizeaza, relateaza AFP.

Brett Kavanaugh, candidatul lui Donald Trump pentru Curtea Suprema a SUA, sustinut in Comisia Juridica a Senatului, in plin scandal privind presupusele agresiuni sexuale

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema a StatelorUnite, a obtinut vineri avizul Comisiei Juridice a Senatului SUA, informeaza Reuters. Confruntat cu.

Discurs plin de patima al unui senator republican in timpul audierii candidatului lui Trump la Curtea Suprema, acuzat de agresiune sexuala: Acesta nu este un interviu pentru un job. Acesta este iadul! (VIDEO VIRAL)

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidat la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost audiat joi in Comisia judiciara a Camerei superioare a Congresului, intr-o atmosfera mai mult decat tensionata. Tot joi,.

Plangere la Curtea Suprema impotriva modului de stabilire a completelor de judecata. Plangerea vizeaza dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul avocat al Bombonicai Prodana in dosarul DGASPC, Adrian Toni Neacsu, a depus, vineri, o plangere la Curtea Suprema, impotriva hotararilor care au stabilit componenta completelor de 5 judecatori in materie penala in anul 2018, in document fiind ceruta anularea acestora, anunta Mediafax.

Acuzatoarea judecatorului Kavanaugh, nominalizat de Trump pentru Curtea Suprema, isi prezinta adevarul intr-o audiere istorica

Ingrozita, dar din simtul datoriei, universitara Christine Blasey Ford l-a acuzat joi, sub juramant, pe candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema ca a agresat-o sexual in 1982, intr-o audiere istroica in Senat, relateaza AFP.

Toader: Decizia privind completele de 5 judecatori poate fi atacata n contencios administrativ sau la Curtea Constitutionala

Judecatorii trebuie sa aplice legile in integralitatea lor si nu se pot substitui legiuitorului, aducand modificari acestora, a declarat vineri, la Suceava, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, referitor la decizia Colegiului de Conducere al iCCJ privind organizarea completelor de cinci judecatori. El a precizat ca decizia poate fi atacata fie la Curtea Constitutionala, fie in contencios administrativ.

Cristina Tarcea, ntrebata despre dosarul lui Dragnea: Lumea trebuie sa stie ca sunt judecatori n tara asta care respecta legea cu orice risc

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat, marti dimineata, ca potrivit legii 207/2018, care este de imediata aplicare, completele de 5 judecatori de la aceasta instanta se trag la sorti la inceputul fiecarui an. Ea a raspuns astfel unor obiectii ale liderului PSD Liviu Dragnea legate de formarea completelor in contextul in care apelul in dosarul in care a fost condamnat la 3 1/2 ani de inchisoare incepe pe 8 octombrie.

Tudorel Toader, despre REMANIERE: N-am discutat cu Dragnea. Mi-e incomod sa deschid subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu a descutat cu Liviu Dragnea despre remaniera sa din Guvern. in ultimele zile s-a vehiculat de mai multe ori remanierea lui Toader. intr-o declaratie.

Tudorel Toader, despre remaniere sa din Guvern: Nu am vorbit cu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu este nefireasca intalnirea pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, care este presedintele unui partid din alianta care sustine guvernul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )