Libnet.ro
UNICEF

10:30

Candidatura lui Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, sustinuta de Comisia judiciara a Senatului american

Adevărul Adevărul,
Candidatura lui Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, sustinuta de Comisia judiciara a Senatului american

Candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema Brett Kavanaugh a obtinut vineri o victorie - un prim vot, in Comisia judiciara a Senatului, care deschide astfel calea unui vot final in vederea confirmarii sale in sesiune plenara, in pofida acuzatiilor de abuz sexual care-l vizeaza, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Brett Kavanaugh, candidatul lui Donald Trump pentru Curtea Suprema a SUA, sustinut in Comisia Juridica a Senatului, in plin scandal privind presupusele agresiuni sexuale

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema a StatelorUnite, a obtinut vineri avizul Comisiei Juridice a Senatului SUA, informeaza Reuters. Confruntat cu.

Discurs plin de patima al unui senator republican in timpul audierii candidatului lui Trump la Curtea Suprema, acuzat de agresiune sexuala: Acesta nu este un interviu pentru un job. Acesta este iadul! (VIDEO VIRAL)

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidat la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost audiat joi in Comisia judiciara a Camerei superioare a Congresului, intr-o atmosfera mai mult decat tensionata. Tot joi,.

SUA: Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la sefia Curtii Supreme, acuzat de o a treia femeie de agresiune sexuala

O a treia femeie este asteptata sa faca publice acuzatii de comportament sexual inadecvat la adresa candidatului nominalizat de Donald Trump la sefia Curtii Supreme, Brett Kavanaugh, a spus avocatul acesteia, Michael Avenatti, aruncand in aer confirmarea lui Kavanaugh in functie, relateazaThe Guardian.

Trump, o noua numire discutabila: Brett Kavanaugh, candidatul la sefia Curtii Supreme, triplu acuzat de agresiune sexuala!

Candidatul propus de Donald Trump la sefia Curtii Supreme din SUA , Brett Kavanaugh, se confrunta cu val de acuzatii de agresiune sexuala, fapt ce-i face aproape nule sansele de a accede in functie. O a.

Acuzatoarea judecatorului Kavanaugh, nominalizat de Trump pentru Curtea Suprema, isi prezinta adevarul intr-o audiere istorica

Ingrozita, dar din simtul datoriei, universitara Christine Blasey Ford l-a acuzat joi, sub juramant, pe candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema ca a agresat-o sexual in 1982, intr-o audiere istroica in Senat, relateaza AFP.

Plangere la Curtea Suprema impotriva modului de stabilire a completelor de judecata. Plangerea vizeaza dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul avocat al Bombonicai Prodana in dosarul DGASPC, Adrian Toni Neacsu, a depus, vineri, o plangere la Curtea Suprema, impotriva hotararilor care au stabilit componenta completelor de 5 judecatori in materie penala in anul 2018, in document fiind ceruta anularea acestora, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )